Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasneje

Med drugo svetovno vojno se je izkrcanje na dan D izvedlo na plažah Normandije, pod oznako Operacija Overlord in začel se je dolgotrajen boj za Normandijo in osvoboditev Pariza ter obnovo Francoske republike.

Omenjeno izkrcanje je bila zelo pomembna prelomnica v vojni.

Mnogi vojaki so se odpravili v Francijo, med njimi pa je bil tudi vojni veteran K.T. Robbins. Ta se je med vojno zaljubil v Francozinjo iz manjšega mesteca na vzhodu Francije, a sta se zaradi vojne morala ločiti.


FRANCE 24 English, Youtube
Tistega leta sta se noro zaljubila, a po ločitvi nikoli več srečala. Kljub temu je K.T. Robbins imel v srcu prav poseben prostor zanjo.

Zdaj se mu je s pomočjo novinarjev France 24 le uresničila skrita želja, ki jo je toliko časa držal v sebi. Ti so na podlagi fotografije, ki jo je K.T. Robbins vedno imel s seboj, izsledili Francozinjo, za nekdanja zaljubljenca pa pripravili nepozabno presenečenje.

Poglejte si, kako je izgledalo njuno vnovično snidenje, ko sta se spet srečala 75 let kasneje. Pred ogledom pripravite robčke!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ganljivo. Meni se kaj takega ne bo zgodilo. Bom prej crk....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!