Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasneje

Med drugo svetovno vojno se je izkrcanje na dan D izvedlo na plažah Normandije, pod oznako Operacija Overlord in začel se je dolgotrajen boj za Normandijo in osvoboditev Pariza ter obnovo Francoske republike.

Omenjeno izkrcanje je bila zelo pomembna prelomnica v vojni.

Mnogi vojaki so se odpravili v Francijo, med njimi pa je bil tudi vojni veteran K.T. Robbins. Ta se je med vojno zaljubil v Francozinjo iz manjšega mesteca na vzhodu Francije, a sta se zaradi vojne morala ločiti.


FRANCE 24 English, Youtube
Tistega leta sta se noro zaljubila, a po ločitvi nikoli več srečala. Kljub temu je K.T. Robbins imel v srcu prav poseben prostor zanjo.

Zdaj se mu je s pomočjo novinarjev France 24 le uresničila skrita želja, ki jo je toliko časa držal v sebi. Ti so na podlagi fotografije, ki jo je K.T. Robbins vedno imel s seboj, izsledili Francozinjo, za nekdanja zaljubljenca pa pripravili nepozabno presenečenje.

Poglejte si, kako je izgledalo njuno vnovično snidenje, ko sta se spet srečala 75 let kasneje. Pred ogledom pripravite robčke!
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Ganljivo. Meni se kaj takega ne bo zgodilo. Bom prej crk....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni