Med vožnjo domov je ostal brez besed. To je prizor, ki je šokiral voznike!

Si predstavljate, da se okoli polnoči z vašim avtomobilom odpravite proti domu, nato pa med potjo na cesti zagledate prizor, kot mu je bil priča voznik v video posnetku?

Ko se je vračal proti domu, je pred seboj zagledal orjaškega losa. Zares orjaškega!

Terensko vozilo je bilo ob mogočni živali videti kot avtomobilček iz škatlice, voznik pa je celoten prizor uspel posneti na kamero. Los se je prosto sprehajal po cesti, s svojo podobo pa pritegnil poglede mimoidočih voznikov na Alaski.

Los je največji predstavnik družine jelenov. Ima čokato lobanjo podobno konjski in mogočne, do 20 kilogramov težke, običajno lopataste rogove. Samica je brez rogovja, samci po paritvi odvržejo rogovje, spomladi pa jim zraste novo. Je dober plavalec, potaplja pa se tudi do 5 m globoko.

Takšnim prizorom na naših cestah sicer ne bomo priča, saj losi živijo v močvirnatih gozdovih Evrazije in Severne Amerike. Četudi po podatkih tehtajo "le" 800 kilogramov, je imel los v video posnetku zagotovo krepko čez tono.

Kako bi se odzvali vi, če bi bili priča takšni orjaški živali, ki bi prosto tacala pred vami?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
U madonca, kakšen postaven heroj. Če bi bil malo napadalen bi z avta naredil hitro škodo in spačka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep