Med vožnjo domov je ostal brez besed. To je prizor, ki je šokiral voznike!

Si predstavljate, da se okoli polnoči z vašim avtomobilom odpravite proti domu, nato pa med potjo na cesti zagledate prizor, kot mu je bil priča voznik v video posnetku?

Ko se je vračal proti domu, je pred seboj zagledal orjaškega losa. Zares orjaškega!

Terensko vozilo je bilo ob mogočni živali videti kot avtomobilček iz škatlice, voznik pa je celoten prizor uspel posneti na kamero. Los se je prosto sprehajal po cesti, s svojo podobo pa pritegnil poglede mimoidočih voznikov na Alaski.

Los je največji predstavnik družine jelenov. Ima čokato lobanjo podobno konjski in mogočne, do 20 kilogramov težke, običajno lopataste rogove. Samica je brez rogovja, samci po paritvi odvržejo rogovje, spomladi pa jim zraste novo. Je dober plavalec, potaplja pa se tudi do 5 m globoko.

Takšnim prizorom na naših cestah sicer ne bomo priča, saj losi živijo v močvirnatih gozdovih Evrazije in Severne Amerike. Četudi po podatkih tehtajo "le" 800 kilogramov, je imel los v video posnetku zagotovo krepko čez tono.

Kako bi se odzvali vi, če bi bili priča takšni orjaški živali, ki bi prosto tacala pred vami?
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
U madonca, kakšen postaven heroj. Če bi bil malo napadalen bi z avta naredil hitro škodo in spačka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz