Med vožnjo je doživel napad: Življenje mu je rešil pogumni voznik!

Širom sveta smo vedno znova priča pogumnim dejanjem, ki jih posnamejo kamere.

Pred časom je splet obkrožil video posnetek iz ameriške zvezne države Illinois, pri katerem je moč videti pogumno dejanje enega izmed voznikov.

Mnogi se na cestah ob napakah drugih voznikov zgražamo in jezimo, premalokrat pa pomislimo na to, da bi morda potrebovali našo pomoč. Prav to se je zgodilo leta nazaj v Illinoisu.

Eden izmed voznikov je opazil, da se proti njemu po nasprotnem pasu počasi pelje avtomobil, v njem pa je opazil voznika v težavah. Prej omenjeni voznik je svoje vozilo zaustavil, nato pa hitro priskočil na pomoč.

Kar skozi okno je vstopil v vozilo, ki se je počasi premikalo po nasprotnem pasu, nato pa zategnil ročno zavoro. Voznik je med vožnjo namreč doživel epileptični napad, na kraj incidenta pa so takoj zatem prispeli policisti.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Palicaj ni potegnil pištole - uspeh! Napredujejo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jezni gledalec klical v oddajo RTV: Prisluhni, kaj je zabrusil voditeljici!Drvar preživel grozljivko: Med žaganjem se je drevo prelomilo na pol!Tilen Artač si je privoščil Milana Kreka: Tako ga je oponašal v posnetku!Potepuški pes ganil mnoge: To je storil, ko je videl poškodovanega moškega!Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago JelinčičPosnetek, ki je nasmejal mnoge: Mislila je, da je pes pojedel piskajočo igračko!Marko Potrč z udarnim posnetkom: Takšna je resnica o testih?V gozdu je našel malo veverico: Tako je "zmrznila", ko ji je dal oreščke!Fantje iz Slovenije z norim posnetkom: Njihov podvig ti bo vzel sapo!Slovenski duhovnik z novim posnetkom: Zakaj hodimo k sveti maši?Strašljiv video posnetek iz ZDA: So na bojišču posneli duhove?Vlaku pod mostom potrgalo streho: Novi avtomobili so bili povsem uničeni!Na pašniku je posnela čredo konj: Prizor, ki je sledil, je nasmejal mnoge!Voznik se je ustavil na prehodu: Takšno lekcijo mu je dal pešec!Slovenci ogorčeni nad posnetkom: Ali ukrepi ne veljajo za cerkev?Grozljivka pri naših sosedih: To je storil voznik ob uvozu na avtocesto!Tovornjakar je obračal svoje vozilo, nato se je prevrnilJezni oven pokazal svojo moč: Tako se je zabijal v vrečo!Nočna mora za lastnike vozil: Teslo so brez ključev ukradli v 30 sekundah!Zastrupil je kužka in ga zapustil pri hiši: Življenje mu je rešila ženska!Komar ga je pičil v roko: Sesal je kri, dokler ga ni razneslo!Družina kupila cerkev in jo spremenila v dom: Notranjost te bo navdušila!Doma ga je obiskala jata srak: Takšen prizor je posnel na verandi!Nespreten nogometaš iz Belgije: Prazen gol je zgrešil z nekaj centimetrov!Slovenke zapele na poroki: Njihov nastop je balzam za dušo!