Med vožnjo po avtocesti doživel šok, zaradi snega mu je počilo steklo

Zima nam že trka na vrata, z njo pa prihaja tudi sneg. Otroci se snega največkrat pošteno razveselijo, malo manj veselja pa ponuja vsem, ki se morajo v slabih vremenskih razmerah podati na pot z vozilom.

Po sneženju je enega izmed šokov doživel tudi voznik osebnega vozila, ko se je vozil po avtocesti v kraju Kalamazoo v Michiganu.

Ko je tam zapeljal pod mostom nad avtocesto, je v istem trenutku na regionalni cesti nad njim peljal tovornjak. Ker voznik tovornjaka svojega vozila pred vožnjo ni očistil, je sneg padel ravno na avtomobil, iz katerega prihaja video posnetek.

Pri veliki hitrosti je sneg imel dovolj teže, da je zaradi udarca počilo vetrobransko steklo.

Video posnetek pred vami je torej le še en razlog, zakaj moramo svoja vozila po snežnem dnevu pred vožnjo temeljito očistiti in tako poskrbeti za varnost v prometu!
0
Stane Čavš
Pred 29 tedni
kaj ko bi si v uredništvu pogledali posnetek...krivo je pluženje ceste
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet