Med vožnjo po avtocesti doživel šok, zaradi snega mu je počilo steklo

Zima nam že trka na vrata, z njo pa prihaja tudi sneg. Otroci se snega največkrat pošteno razveselijo, malo manj veselja pa ponuja vsem, ki se morajo v slabih vremenskih razmerah podati na pot z vozilom.

Po sneženju je enega izmed šokov doživel tudi voznik osebnega vozila, ko se je vozil po avtocesti v kraju Kalamazoo v Michiganu.

Ko je tam zapeljal pod mostom nad avtocesto, je v istem trenutku na regionalni cesti nad njim peljal tovornjak. Ker voznik tovornjaka svojega vozila pred vožnjo ni očistil, je sneg padel ravno na avtomobil, iz katerega prihaja video posnetek.

Pri veliki hitrosti je sneg imel dovolj teže, da je zaradi udarca počilo vetrobransko steklo.

Video posnetek pred vami je torej le še en razlog, zakaj moramo svoja vozila po snežnem dnevu pred vožnjo temeljito očistiti in tako poskrbeti za varnost v prometu!
0
Stane Čavš
Pred 16 tedni
kaj ko bi si v uredništvu pogledali posnetek...krivo je pluženje ceste
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?