Medicinska sestra iz nebes: Poglej, kaj počne s pacienti v prostem času!

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo delo medicinske sestre Brooke Johns.

Ta se po končanem delavniku večkrat zdrži v prostorih bolnišnice, da bi na prav poseben način razveselila tamkajšnje paciente.

Medicinska sestra Brooke Johns, ki šteje 40 let, je zaposlena na urgenci v bolnišnici Southern Hills Hospital v Las Vegasu, v prostem času pa tam opravlja prostovoljno delo.

Vsak dan se namreč srečuje z ljudmi, ki se borijo z boleznijo - da bi jim polepšala dneve, jim večkrat uredi pričeske, s tem pa jim na obraz nariše nasmeh.

Medicinska sestra pravi, da ne gre zgolj za urejanje pričesk, temveč za način, kako se približati pacientom, se z njimi pogovoriti in jim izraziti podporo pri tem, da niso sami. Mnogi za Brooke pravijo, da je angel iz nebes, njeno dejanje pa bi lahko bilo za vzor številnim. Pomagajmo drugim in jim s svojimi dejanji polepšajmo dneve!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!