Medicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkalo

Prav vsaka mati si želi, da bi lahko bila prisotna ob poroki svojih otrok. Žal pa se je za eno izmed mater ta želja zdela skoraj nemogoča.

Lillian je bil na intenzivni negi v bolnišnici Southlake Regional Health Centre, njen čas pa se je hitro iztekal.

Zaradi bolezni je bil tik pred smrtjo, medicinskim sestram pa je takrat zaupala svojo poslednjo željo. Hotela je biti na poroki svoje hčere, a do takrat je bilo še kar nekaj tednov. Ker so medicinske sestre vedele, da tistega dne ne bo dočakala, so hitro stopile v akcijo.

Skupaj z Lillianovo hčero so pripravile vse potrebno za poroko, ki bo potekala kar v avli bolnišnice!Tako so nemočni Lillian in njeni družini medicinske sestre dale priložnost biti skupaj v zadnjih trenutkih, obenem pa so Lillian izpolnili njeno poslednjo željo - da bi doživela trenutek, ko se njena hčer poroči. Poroka je bila povsem sanjska, Lillian pa je tam zbrala dovolj moči, da se je s poročnimi gosti in svojo hčero tudi fotografirala.

Po poroki so jo medicinske sestre odpeljale nazaj v bolniško sobo, kjer je izmučena Lillian zaspala. Naslednje jutro pa je niso mogli več prebuditi - naš svet je za vedno zapustila le dan po hčerini poroki.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Dirljivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb