Medicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkalo

Prav vsaka mati si želi, da bi lahko bila prisotna ob poroki svojih otrok. Žal pa se je za eno izmed mater ta želja zdela skoraj nemogoča.

Lillian je bil na intenzivni negi v bolnišnici Southlake Regional Health Centre, njen čas pa se je hitro iztekal.

Zaradi bolezni je bil tik pred smrtjo, medicinskim sestram pa je takrat zaupala svojo poslednjo željo. Hotela je biti na poroki svoje hčere, a do takrat je bilo še kar nekaj tednov. Ker so medicinske sestre vedele, da tistega dne ne bo dočakala, so hitro stopile v akcijo.

Skupaj z Lillianovo hčero so pripravile vse potrebno za poroko, ki bo potekala kar v avli bolnišnice!Tako so nemočni Lillian in njeni družini medicinske sestre dale priložnost biti skupaj v zadnjih trenutkih, obenem pa so Lillian izpolnili njeno poslednjo željo - da bi doživela trenutek, ko se njena hčer poroči. Poroka je bila povsem sanjska, Lillian pa je tam zbrala dovolj moči, da se je s poročnimi gosti in svojo hčero tudi fotografirala.

Po poroki so jo medicinske sestre odpeljale nazaj v bolniško sobo, kjer je izmučena Lillian zaspala. Naslednje jutro pa je niso mogli več prebuditi - naš svet je za vedno zapustila le dan po hčerini poroki.
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Dirljivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo