Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!

Zaradi pandemije veljajo jasna pravila, da je potrebno ostati doma. Te možnosti žal nimajo številne medicinske sestre, ki v prvi bojni liniji rešujejo dragocena življenja.

Splet je obkrožil čudovit video posnetek iz Velike Britanije, pri katerem so medicinski sestri pripravili posebno presenečenje.

V popoldanskih urah je medicinska sestra vsa izmučena morala v nočno izmeno, ob odhodu pa so v njeni ulici na vrata prišli mnogi sosedje. Odhod medicinske sestre na delo so pospremili z bučnim aplavzom in ji tako dali vedeti, kako zelo cenijo njeno delo.

Medicinska sestra je bila ob prizorih tako ganjena, da solza ni mogla zadržati.

Naj bo video posnetek vzor vsem, ki še vedno ne cenijo dela, ki ga v teh dneh mnogi srčno opravljajo. Za vse nas, da bi bili med izbruhom pandemije bolj varni!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Zgleda, da so tam cenjene bolj kot pri nas. Sodim po lepem Audiju...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!