Medvedka poizkušala rešiti mladička, nato so na pomoč priskočili policisti

V preteklih dneh so se na severu Kalifornije možje v modrem lotili prav posebnega posredovanja.

Njihove kamere so sprva posnele mamo medvedko skupaj z mladičkom, ko sta s skupnimi močmi poizkušala rešiti drugega mladička, ujetega v smetnjaku.

Policisti so se podali na nenavadno intervencijo, pri kateri so morali na pomoč priskočiti majhnemu medvedku. Ta je nesrečno pristal v smetnjaku, zaprt pokrov pa mu je preprečeval pot iz "pasti".

Sprva so le opazovali mamo medvedko skupaj z mladičkom, ko sta se na vso moč trudila, da bi ujetega mladička rešila.

Kmalu zatem so stopili v akcijo, medvedka v notranjosti smetnjaka pa rešili tako, da so mu v notranjost spustili lestev, po kateri je znova splezal na svobodo. Bravo pogumnim policistom za takšno dejanje!
0
Milan Jancar
Pred 1 tednom
Medvedi imajo srečo,da to ni v Sloveniji.Pri nas bi zelo verjetno,že drugi dan te medvede ussmrtili,lastnik smetnjaka pa bi dobil odškodnino za čustvene bolečine zaradi zlorabljanja njegovega smetnjaka.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Medek je lepo bitje, dere pa se grozno grdo. Samo Pero Lovšin je še hujši...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!VIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso