Medvedka poizkušala rešiti mladička, nato so na pomoč priskočili policisti

V preteklih dneh so se na severu Kalifornije možje v modrem lotili prav posebnega posredovanja.

Njihove kamere so sprva posnele mamo medvedko skupaj z mladičkom, ko sta s skupnimi močmi poizkušala rešiti drugega mladička, ujetega v smetnjaku.

Policisti so se podali na nenavadno intervencijo, pri kateri so morali na pomoč priskočiti majhnemu medvedku. Ta je nesrečno pristal v smetnjaku, zaprt pokrov pa mu je preprečeval pot iz "pasti".

Sprva so le opazovali mamo medvedko skupaj z mladičkom, ko sta se na vso moč trudila, da bi ujetega mladička rešila.

Kmalu zatem so stopili v akcijo, medvedka v notranjosti smetnjaka pa rešili tako, da so mu v notranjost spustili lestev, po kateri je znova splezal na svobodo. Bravo pogumnim policistom za takšno dejanje!
0
Milan Jancar
Pred 6 tedni
Medvedi imajo srečo,da to ni v Sloveniji.Pri nas bi zelo verjetno,že drugi dan te medvede ussmrtili,lastnik smetnjaka pa bi dobil odškodnino za čustvene bolečine zaradi zlorabljanja njegovega smetnjaka.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Medek je lepo bitje, dere pa se grozno grdo. Samo Pero Lovšin je še hujši...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!