Medvedka z mladički v Kočevskem gozdu: Družino so posneli na kamero!

Pretekle dni je na spletu pristal čudovit video posnetek iz Kočevskega gozda, pri katerem lahko spremljamo prizor z medvedko in njenimi mladički.

Kamera je simpatično družino posnela večkrat, video posnetek na omrežju YouTube pa je sodeč po odzivih pritegnil pozornost mnogih ljubiteljev živali na spletu.

"Raziščite zanimiv svet medvedov na Kočevskem. Ste vedeli da medvedke z mladiči stkejo tesne vezi, ter jih v prvih dveh letih naučijo kako iskati hrano, loviti in krmariti po gostem gozdnem terenu? To je izjemen prikaz materinske skrbnosti v srcu narave," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Kočevsko, kjer so objavili prizor z medvedko in njenimi mladički.

Javni zavod za turizem in kulturo Kočevje je na svoji spletni strani zapisal, da kar 80% območja Kočevskega prekrivajo gozdovi. Narava je tam divja, a prijazna in dostopna vsakomur. Obenem je to tudi eno od redkih območij na svetu, kjer lahko še vedno v naravnem okolju vidimo vse tri velike zveri - medveda, volka in risa. V naši državi živi več kot tisoč medvedov, kar Slovenijo uvršča med države z največjo gostoto medvedje populacije na svetu.

Poglejte si simpatičen prizor iz Kočevskega gozda, pri katerem lahko spremljamo prizor z medvedko in njenimi mladički, ko so se skupaj večkrat sprehodili mimo kamere za opazovanje divjih živali.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let