Miha Deželak od sreče zajokal: Poglej, kaj mu je pripravil Denis Avdić!

Simpatični voditelj na Radiu 1, Miha Deželak, je s svojimi potezami v preteklosti že večkrat dokazal, kako veliko srce ima.

Obenem je zvest navijač slovenskih športnikov, tega pa se še kako zavedajo tudi njegovi sodelavci in nadrejeni.

Prav zato so mu te dni pripravili posebno presenečenje, ob katerem je od sreče zajokal. Denis Avdić je Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželaka posedel pred mikrofon, nato pa povedal, da ima za enega izmed njih prav posebno presenečenje.

V sodelovanju z AMZS so Deželaku omogočili, da bo lahko v nedeljo v živo navijal za naše odbojkarje v velikem finalu evropskega prvenstva v Parizu, ko se bodo ob 17:30 pomerili proti Srbiji!

Deželak je bil nad to potezo tako ganjen, da ni mogel zadržati solz, prizori iz mobilnega studia po so v hipu obkrožili Slovenijo. Poglejte si, kako se je čudovitega presenečenja razveselil Miha Deželak. Zdaj pa le stiskaj pesti, da slovenske odbojkarje poneseš do prve zlate medalje na evropskem prvenstvu!
0
Igor Šušmelj
Pred 2 meseci
the best komentar ever ...... BRAVO, JeklenaPest
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zdi se mi, da imajo ti trije sanjsko službo, a samo zato, ker so skupaj. Denis je neusahljiv vrelec idej in humorja, Miha ima razširjeno srce, dekleti pa sta itak tako sladki, da sem ob pogledih nanju fasal diabetes...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!