Miha Deželak od sreče zajokal: Poglej, kaj mu je pripravil Denis Avdić!

Simpatični voditelj na Radiu 1, Miha Deželak, je s svojimi potezami v preteklosti že večkrat dokazal, kako veliko srce ima.

Obenem je zvest navijač slovenskih športnikov, tega pa se še kako zavedajo tudi njegovi sodelavci in nadrejeni.

Prav zato so mu te dni pripravili posebno presenečenje, ob katerem je od sreče zajokal. Denis Avdić je Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželaka posedel pred mikrofon, nato pa povedal, da ima za enega izmed njih prav posebno presenečenje.

V sodelovanju z AMZS so Deželaku omogočili, da bo lahko v nedeljo v živo navijal za naše odbojkarje v velikem finalu evropskega prvenstva v Parizu, ko se bodo ob 17:30 pomerili proti Srbiji!

Deželak je bil nad to potezo tako ganjen, da ni mogel zadržati solz, prizori iz mobilnega studia po so v hipu obkrožili Slovenijo. Poglejte si, kako se je čudovitega presenečenja razveselil Miha Deželak. Zdaj pa le stiskaj pesti, da slovenske odbojkarje poneseš do prve zlate medalje na evropskem prvenstvu!
0
Igor Šušmelj
Pred 1 mesecem
the best komentar ever ...... BRAVO, JeklenaPest
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zdi se mi, da imajo ti trije sanjsko službo, a samo zato, ker so skupaj. Denis je neusahljiv vrelec idej in humorja, Miha ima razširjeno srce, dekleti pa sta itak tako sladki, da sem ob pogledih nanju fasal diabetes...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!