Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!

Danes je radijski voditelj Miha Deželak v studiu Radia 1 z vsemi poslušalci delil čudovito novico, ki je nekatere sodelavce ganila do solz.

Kljub številnim ukrepom bo tudi letos potekala akcija Deželak = Junak, pri kateri bo Miha Deželak zbiral denar za otroke iz socialno ogroženih družin.

V jutranjem Denis Avdić Showu je Miha Deželak v družbi Denisa Avdića, Jane Morelj in Anje Ramšak stopil pred mikrofon, nato pa z vsem delil veselo novico.

Ob izpovedi so na plan privrela čustva, Miha Deželak pa je bil večkrat na robu joka. Spomin na številne žalostne zgodbe otrok ga je namreč peljal nazaj v preteklost.

Ker je letos zaradi strogih ukrepov bila tudi ta akcija pod vprašajem, je vesela novica razveselila mnoge poslušalce Radia 1, pa tudi sodelavce Mihe Deželaka, ki mu bodo pri akciji pomagali. Akcija se bo letos začela v petek, 12. junija 2020.
0
Tonca Količ
Pred 5 tedni
DEŽELAK NAŠ JUNAK
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!