Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!

Iz Nizozemske prihaja prav poseben video posnetek, pri katerem je novinarska ekipa obiskala moškega, ki ima zares izjemno srečo.

Jos Baart je mislil, da mu pod oknom pojejo golobi, ko je nekega dne ugotovil, kaj se v resnici dogaja pred hišo.

Nizozemec je novinarje poklical kmalu po tem, ko je ugotovil, da pred njegovim oknom gnezdi velika uharica. Gre za sovo, ki velja za največjo na evropskih tleh.

Velike uharice živijo v gorskih gozdovih Evrope, Severne Afrike in Azije. V dolžino zrastejo do 65 centimetrov, prepoznamo pa jih predvsem po naglavnih čopkih perja in živo oranžnih očesnih šarenicah. So nočni plenilci, ki se prehranjujejo z manjšimi glodavci, kot so miši.

Jos Baart je imel to srečo, da je velika uharica gnezdila tik pred njegovim oknom. Zdaj mu vsak dan polepšajo trije mladički, ki jih cele dneve spremlja skozi okno. Tale Nizozemec pa ima srečo!
1
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Takih "sosedov" se tudi jaz ne bi branil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!