Mislili so, da je leopard mrtev: Prebudil se je in jim v kosti pregnal strah!

Te dni je splet obkrožil nenavaden video posnetek, v katerem je moč videti množico ljudi.

Skupina se je zbrala ob cesti, kjer so fotografirali mrtvega leoparda, ki je ležal v bližnjem jarku. No, tako so vsaj mislili...

Mnogi ljudje so se živali približali, ko se je leopard "prebudil". Med zbranimi je hitro zavladala panika, leopard pa je enega moškega tudi napadel.

Ta jo je na srečo odnesel le z lažjimi poškodbami, leopard pa je vsem prisotnim dal jasno sporočilo, naj ga pustijo na miru.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili priča ljudje, ko se je leopard ob cesti prebudil in napadel najbližjega opazovalca. Lekcija naučena?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kako so vsi snemalci takih prizorov pregovorno nerodni. Čim se zgodi kaj konkretnega vsaki obrne kamero nekam vstran...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!