Mlada ruska drsalka navdušila občinstvo: Med nastopom je zamenjala obleko!

Anna Shcherbakova je komaj 15-letna umetnostna drsalka iz Rusije, ki s svojimi plesnimi nastopi vedno znova ukrade vso pozornost.

Nič drugače ni bilo na tekmovanju Skate America 2019 v Združenih državah Amerike, kjer je z nastopom navdušila vso zbrano množico!

Izjemno nadarjena mlada drsalka na ledu je na omenjenem tekmovanju pokorila vso žensko konkurenco in več kot zasluženo zmagala. Prikazala je namreč nevsakdanji nastop, med katerim je celo zamenjala obleko!


Music _, Youtube
Ruska umetnostna drsalka je že v preteklosti požela nemalo nagrad - na umetnostnem drsanju na Zimskem olimpijskem festivalu evropske mladine je letos v posamični ženski kategoriji osvojila zlato medaljo!

Poglejte si izjemen nastop 15-letne umetnostne drsalke Anne Shcherbakove, s kateirm bo brez kančka dvoma prevzela tudi vas. Si je na tekmovanju Skate America 2019 zaslužila zmago?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lepo bitje. Nič ji ne bi računal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!