Mladenič se je vozil po zadnjem kolesu, nato je zadel policista na skuterju

Na spletu je pred mesecem dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nepričakovan prizor.

Kolesar se je po cesti vozil po zadnjem kolesu, nato pa trčil v policista na skuterju.

Policist je po trčenju padel na tla, celotno dramo pa je posnela kamera enega izmed mimoidočih. Video posnetek je hitro zaokrožil po spletu, do danes pa postal prava mala uspešnica.

Mož v modrem je najprej vsem jasno pokazal svojo jezo, a je kmalu zatem pokazal svojo dobro stran. Ker se mu je mladenič na kolesu opravičil, je ta lahko pot nadaljeval brez kazni.

Poglejte si nenavaden pripetljaj, pri katerem je mladenič na kolesu zbil policista na skuterju. Tudi takšnim prizorom smo lahko priča v prometu!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Čudno, sem mislil, da bodo vsaj štirje palicaji skočili na pubeca. Ta se pa tudi niti opravičil ni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978