Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!

Splet je obkrožil ganljiv video posnetek iz Singapurja, pri katerem lahko spremljamo mladička vidre.

Ta je izgubil sled za svojo družino, zato je na ves glas klical na pomoč. Svojo družino je po besedah rešiteljev iskal ves dan.

Vidra je zver iz družine kun, ki jo najdemo v številnih delih sveta. So povsem prilagojene življenju v vodi, v dolžino pa zrastejo povprečno 90 cm, izjemoma tudi preko enega metra. Odrasla žival tehta v povprečju okoli 10 kilogramov, večinoma časa pa preživijo v vodi, kjer lovijo ribe.

V video posnetku iz Singapurja so dobri ljudje na pomoč priskočili izgubljenemu mladičku, ki je iskal svojo družino. Ker jo skupaj niso našli, so mladička oskrbeli, nato pa so se čez nekaj časa znova vrnili na otok, kjer so žival našli.

Kmalu so izsledili družino male vidre, njihovo vnovično srečanje pa posneli na kamero. Poglejte si čudovit prizor, ob katerem bo tudi vam zaigralo srce.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!