Moderna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo

Pri priljubljeni slovenski oddaji Ambienti so te dni predstavili čudovito moderno pritlično družinsko hišo v Ljubljani, ki s svojo podobo privabi številne radovedne poglede.

Ustvarjalci omenjeno oddaje so v prispevku prikazali tudi notranje prostore moderne hiše, z video posnetkom pa navdušili mnoge.

Lastnika sta pred tem živela v stanovanju v centru Ljubljane, a sta iskala malce večji in bolj udoben dom. Kmalu po nakupu parcele je s pomočjo Demšar arhitekti zgradil moderno pritlično hišo, ki jo obdaja tudi vrt. Ta je dostopen iz vseh prostorov v čudovitem domu.

Pritlična hiša ima ravno streho, lastnik pa razmišlja, da bi v bližnji prihodnosti na sami strehi ustvaril vrt. Dnevni prostor je odprt in povezujoč, hišo pa ogreva mestni plin.

Poglejte si celoten prispevek iz Ambientov, pri katerem so ustvarjalci omenjeno oddaje predstavili čudovito moderno pritlično družinsko hišo, ki se nahaja v Ljubljani.

Video, foto: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!