Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!

Ansambel Modrijani so narodnozabavna zasedba, ki deluje od leta 2000, v preteklosti pa so že večkrat poskrbeli za navdušenje.

Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko so ob dovoljenju izvornih avtorjev na novo posneli in zapeli slovensko uspešnico "Najlepše pesmi".

"Modrijani smo na novo posneli valček z naslovom Najlepše pesmi, ki so ga posneli in izvajali odlični Fantje z vseh vetrov. Avtor viže je v celoti Franc Pupis. Spoštovanemu avtorju, gospodu Francu Pupisu, smo Modrijani še posebej hvaležni za dovoljenje, da smo pesem lahko posneli na novo," so Modrijani zapisali ob čudovitem videospotu.

Ob tem so dodali, da se jih je valček "Najlepše pesmi" dotaknil in jih nagovoril, saj so nas mame res učile najlepše domače pesmi. Ob mamah pa tudi preostali družinski člani, tudi babice in dedki. Modrijani namreč prihajajo iz glasbenih družin, kjer je bila vedno doma tudi glasba.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so Modrijani na novo zapeli slovenski valček "Najlepše pesmi". Bodo z nastopom in videospotom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Modrijani so dobri, dokler se držijo govejega stila. Ko pride "Huda ura" pa raje bežimo...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!