Modrijani v živo zapeli pesem "Čebelar", njihov nastop je balzam za dušo

Modrijani so pretekle dni na spletu objavili video posnetek, pri katerem so med spletnim koncertom zapeli vsem dobro poznano uspešnico "Čebelar".

Pevski nastop pri cerkvi sv. Jurija v Piranu je sodeč po komentarjih navdušil tako Slovence, kot tudi številne tujce.

"Čebelar" je ena izmed največjih uspešnic Ansambla Lojzeta Slaka in nasploh ena izmed največjih narodnozabavnih uspešnic. Ob video posnetku so Modrijani zapisali, da je "Čebelar" pesem, ki vedno znova, na vseh nastopih in veselicah, prebudi globoka čustva, občinstvo ga vedno poje zraven, pa najsi gre za starejše ljudi ali šele otroke, peti ga znajo vse generacije.

Danes svetovno poznano uspešnico "Čebelar" sta ustvarila Slavko Podboj in Lojze Slak. Posnetek, pri katerem so Modrijani izvedli omenjeno uspešnico, je nastal v nedeljo, 4. aprila 2021.

Prisluhnite, kako so Modrijani zapeli legendarno uspešnico "Čebelar", ki jo je v originalu izvajal Ansambel Lojzeta Slaka. Bo čudovit nastop navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Škoda da ni solo pel Blaž, ker ima moški vokal. Rok je nekako poženščen....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tesla pri 110 km/h treščila v stavboGrizli medved ujel severnega jelena: Posnetek ima 7 milijonov ogledov!Jazbec sredi belega dne ob gozdni poti lovil pse in ljudiKuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodPevka iz Nemčije šokirala sodnike: Takšnega nastopa niso pričakovali!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!VIDEO: Luka Dončić v prvem polčasu dosegel isto število točk kot PhoenixŠok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!Policist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!Slon življenje rešil antilopi: Tako je klical na pomoč, ko se je utapljala!VIDEO: Ukrajina zmagovalka Evrovizije 2022: Prejeli so rekordno število glasov!Ko se Slovenec znajde na Balkanu: Žena se je držala za glavo!Fanta sta se prvič srečala na britanskem talentu: Za nastop sta dobila zlati gumb!Lastnik bowling centra pri Krškem v šoku: Takšno škodo so povzročili vlomilci!Reporter Milan s parodijo na potapljanje: Posnetek, ki je doza smeha!Na klavir je zaigral uspešnico Linkin Park, mimoidoči so bili navdušeniVIDEO: Ganljiv videospot za pesem Ukrajincev, s katero so zmagali na EvrovizijiUrška Kužet in Nika Svetlin skupaj zapeli uspešnico Slovenskih MuzikantovMongolec na talentu šokiral sodnike: Takšne moči še niste videli!Več mesecev so izginjali smetnjaki, zdaj so našli krivcaSestri zapeli svetovno uspešnico, ki jo pojeta Andrea Bocelli in Celine DionNa talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!VIDEO: Pisarna za moške: Parodija, ki se ji te dni smeji Slovenija!VIDEO: 30 metrov dolga hiša iz Slovenije, ki navdušuje z elegancoMoški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!