Modrijani znova navdušili: Tako so v živo zapeli svojo veliko uspešnico!

Ansambel Modrijani so narodnozabavna zasedba, ki deluje že vse od leta 2000. Znani so po svoji narodnozabavni glasbi, še danes pa veljajo za najbolj priljubljen slovenski narodnozabavni ansambel.

Med zvezde jih je izstrelila pesem "Ti moja rožica", ki so jo izdali leta 2011.

Ansambel sestavljajo bratranca Blaž Švab in Rok Švab ter brata Peter Oset in Franjo Oset, zasedba pa že ves čas delovanja ostaja nespremenjena.

Leta 2005 so na Festivalu Vurberk predstavili pesem "Srce je hotelo drugega", za katero so prejeli 3. nagrado občinstva ter nagrado za najboljšo pesem po izboru radijskih postaj. Omenjena pesem je Blažu obenem ena izmed ljubših pesmi Modrijanov.

Te dni so se Modrijani odločili, da bodo omenjeno pesem znova zapeli. Celoten nastop so posneli v enem kosu, vse skupaj pa pred kamerami odpeli v živo. Prisluhnite in uživajte v čisto sveži izvedbi pesmi "Srce je hotelo drugega".

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lepo izvedeno, odpeto in napisano. Ne vem pa, kje človek lahko stakne tako grdo kitaro in še grši bas? Če si ga je basist naredil sam pa se opravičujem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi