Modrijani znova navdušili: Tako so v živo zapeli svojo veliko uspešnico!

Ansambel Modrijani so narodnozabavna zasedba, ki deluje že vse od leta 2000. Znani so po svoji narodnozabavni glasbi, še danes pa veljajo za najbolj priljubljen slovenski narodnozabavni ansambel.

Med zvezde jih je izstrelila pesem "Ti moja rožica", ki so jo izdali leta 2011.

Ansambel sestavljajo bratranca Blaž Švab in Rok Švab ter brata Peter Oset in Franjo Oset, zasedba pa že ves čas delovanja ostaja nespremenjena.

Leta 2005 so na Festivalu Vurberk predstavili pesem "Srce je hotelo drugega", za katero so prejeli 3. nagrado občinstva ter nagrado za najboljšo pesem po izboru radijskih postaj. Omenjena pesem je Blažu obenem ena izmed ljubših pesmi Modrijanov.

Te dni so se Modrijani odločili, da bodo omenjeno pesem znova zapeli. Celoten nastop so posneli v enem kosu, vse skupaj pa pred kamerami odpeli v živo. Prisluhnite in uživajte v čisto sveži izvedbi pesmi "Srce je hotelo drugega".

0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Lepo izvedeno, odpeto in napisano. Ne vem pa, kje človek lahko stakne tako grdo kitaro in še grši bas? Če si ga je basist naredil sam pa se opravičujem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!