Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila Slovence

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti, pri kateri predstavljajo zanimive hiše, so tokrat predstavili še eno čudovito gradnjo.

Na Dolenjskem stoji lesena montažna hiša, ki s svojo podobo privablja številne radovedne poglede.

Na nivoju vrta, ki je zaradi brežine višji od ceste, so arhitekti zasnovali pritlično hišo, ki se dviga proti cesti. Na tem mestu najdemo še garažni prostor ter pokrit vhodni del hiše.

Celoten objekt meri 168 kvadratnih metrov, družina pa se lahko sprosti tudi v manjši vrtni uti. Čudovita je tudi notranjost lesene montažne hiše, ki se lahko pohvali z zelo svetlimi prostori ter prostornostjo.

Za zasnovo hiše so poskrbeli SoNo arhitekti v sodelovanju s podjetjem Lumar hiše ter Prostoramo. Poglejte si še en čudovit prispevek iz oddaje Ambienti, pri kateri so predstavili montažno leseno hišo, ki se nahaja nad Novim mestom.

Vir, foto: Ambienti TV
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepa, funkcionalna in dobra. Zavidam jima. Kaj zavidam, fouš sem kot ta pravi Slovenc...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeŠtirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Tilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!SMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Učinkovita past za ose in sršenePrizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Kmet navdušil s posnetkom, ko je česal svojo mogočno kravoFantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Veverica pijana kot žolna: Pojedla je fermentirane hruške!Moderna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapoRibič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliPosnetek hrčka obkrožil svet: Tako se je v kletki prevračal na hrbet!VIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Anja in Roškar nasmejala Slovence: Tako sta priredila božično uspešnico!