Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!

V času, ko se svet bori s pandemijo, smo mnogi podvrženi tudi testiranju. Ob prvih znakih okužbe se je namreč priporočljivo testirati, da ob morebitni potrjeni okužbi preprečimo nadaljnje širjenje in tako obvarujemo naše bližnje in druge.

Postopek, pri katerem nam s palčko vzamejo bris, poskrbi za neprijeten občutek - mnogi se odzovejo tako, kot se je moški v video posnetku pred vami.

Že v preteklem letu je na spletu pristal video posnetek, pri katerem se je moški na drive-in točki odločil za testiranje. Celotno prigodo je posnel na kamero, video posnetek pa pozneje objavil na družbenih omrežjih. Mnogi uporabniki so zapisali, da smeha tu ne manjka.

Predvsem moški so večji "mehkužči" kot ženske - imajo manj potrpljenja in tolerance za neprijetne občutke, predvsem v primeru zdravstvenih posegov. To je dokazal tudi avtor video posnetka.

Palčki za bris se je spretno izogibal, neprijeten občutek žgečkanja pa ga je večkrat prisilil, da se od medicinske sestre odmakne. Poglejte si simpatičen prizor, ki je pred meseci nasmejal širni splet.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!