Moški brcnil kužka, ker je lajal nanj: Takoj je dobil lekcijo!

Na spletu je pristal video posnetek z nadzorne kamere, ki je posnela grdo dejanje moškega na ulici.

Ker je nanj lajal kuža, ga je moški skušal brcniti, a je bil pri tem na srečo neuspešen.

Video posnetek, ki je že prava uspešnica na spletu, je obenem dokaz, da se za vsako slabo dejanje vse slej kot prej vrne. Moški, ki je hotel kužka brcniti, je svojo lekcijo dobil že ob samem poskusu dejanja.

Ko je moški psa skušal brcniti, se mu je žival spretno izmaknila, fizikalni zakoni pa so poskrbeli za lekcijo. Moški je namreč grdo padel na tla.

Poglejte si video posnetek z nadzorne kamere, ki je pravi dokaz za trditev, da se vsako slabo dejanje prej ali slej vrne. Lekcija naučena?
0
graf
Pred 17 tedni
kar seješ to žanješ ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo