Moški je kidal sneg do ograje, da bi tam pozdravil sosedovega kužka

Pred nekaj dnevi je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen in ganljiv prizor.

Starejši moški je z lopato v roki odstranjeval sneg vse do ograje, da bi tam pozdravil sosedovega kužka, s katerim se odlično razumeta.

Video posnetek, ki je na spletu pristal teden dni nazaj, je že prava uspešnica - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 2,2 milijona ogledov, sodeč po odzivih pa navdušil številne spletne uporabnike.

Starejši moški, ki si je vsak dan vzel čas za sosedovega psa, kljub novozapadlemu snegu tistega dne ni izpustil priložnosti za srečanje. Z lopato v rokah je počasi odmetaval sneg in do ograje ustvaril pešpot, tam pa ga je z navdušenjem čakal pes.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo starejšega moškega, ki se je kljub snegu potrudil, da pozdravi sosedovega psa. Bo s svojo potezo navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zgleda, da se čudovito razumeta. Takšni bi nasplošno morali biti medsosedski odnosi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!