Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudi

Oceani so prav poseben del naše Zemlje, ki so v večini še povsem neraziskani. V globinah morja po vsej verjetnosti živi na tisoče nam nepoznanih živalskih vrst, že enostavna sprememba perspektive pa nam lahko razkrije prizore, kot jih v življenju še nismo videli.

Dave Anderson je nekaj leta nazaj ob obali kraja San Clemente s pomočjo drona posnel prav posebne prizore!

Ko se je s čolnom podal na odprto morje, si niti v sanjah ni predstavljal, da bo priča takšnemu izjemnemu posnetku. S svojega čolna je poletel z dronom, nato pa nad morjem posnel čudovito življenje, ki smo mu lahko priča v modrini morja.Tam je bilo moč videti sinhrono plavanje na tisoče delfinov, celoten video posnetek pa se ne konča tukaj.

Dave Anderson je namreč v video posnetku prikazal tudi prizor iz obale Maui na Havajih, ob katerih je moč videti igro med samico kita grbavca in njenim mladičkom. Poglejte si, kakšnim prizorom smo lahko priča, če morje opazujemo iz ptičje perspektive!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca