Moški je sam sedel v gozdu. Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru je bil priča!

Ko imate priložnost svoje trenutke deliti z naravo, je to prav nekaj posebnega. V današnjem času namreč ni veliko krajev, kjer lahko to počente.

Ko se je en izmed moških odločil za obisk gozdov na jugu kanadske province Ontari, je upal, da bo v gozdu naletel na nekaj naravnih čudovitih bitji.

In imel je dovolj sreče, da se mu je njegovo upanje uresničilo!

Globoko v gozdu je našel čudovit kraj za postanek. Vsepovsod je bila zelena narava, stopinje divjih živali pa so se slišale na vsakem koraku. Sedel je na hlod in ob čakanju upal, da se mu bo kakšna izmed živali približala. Iz žepa je potegnil jabolko, jo razrezal na več koščkov, koščke pa pometal v svoji bližini.

V nekaj sekundah je v daljavi že zagledal jelena skupaj z družino. Brez strahu so se mu jelen in srne povsem približale, na našo srečo pa je moški vse skupaj uspel posneti na kamero.

Ko boste videli ta prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Bi si želeli biti priča takšnemu čudovitemu srečanju v naravi?
0
RudkoG
Pred 19 tedni
Imel sem bližnje srečanje s srnico, mladičkom, na sprehodu. Zgleda da je bil utrujen, se je v moji bližini ulegel, čez nekaj trenutkov pa prihiti mama srna, ga dvigne in oba odideta, kot, da me ni!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Fant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...VIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Slovenec v finalu nemškega šova, tako je zapel pesem Elvisa PresleyjaMalček iz Dravograda mora živeti v bolečinah, tablete prejema vsake 3 ureVIDEO: Najlepši prizor iz Dan najlepših sanj, 12-letni Miguel je končno videl mamoŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Aneta in Nik iz Kmetije razkrila, kaj se v resnici plete med njimaVIDEO: Slovenski voditelj pregloboko pogledal v kozarec, na delo je prišel pijanS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilomSMEH: Dončić vesel kot otrok, tako je proslavljal zabijanje soigralcaVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Čuki z novo pesmijo obkrožajo Slovenijo. Pravijo, da bo uspešnica!VIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...SMEH: Deželak in Avdić postala rdeča v obraz, morala sta se poljubitiSMEH: Na reliju je z dirkalnikom zapeljal v jarek, nato se je zgodilo nemogočeVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...VIDEO: Popovič se še vedno ni predal. Bomo v Kopru priča ponovnim volitvam?Moški so stopili na oder, njihova božična "Hallelujah" je začarala ves svetVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijamiPosnetek male deklice na spletu prava senzacija, to je počela ob plesoči lutki