Moški je sam sedel v gozdu. Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru je bil priča!

Ko imate priložnost svoje trenutke deliti z naravo, je to prav nekaj posebnega. V današnjem času namreč ni veliko krajev, kjer lahko to počente.

Ko se je en izmed moških odločil za obisk gozdov na jugu kanadske province Ontari, je upal, da bo v gozdu naletel na nekaj naravnih čudovitih bitji.

In imel je dovolj sreče, da se mu je njegovo upanje uresničilo!

Globoko v gozdu je našel čudovit kraj za postanek. Vsepovsod je bila zelena narava, stopinje divjih živali pa so se slišale na vsakem koraku. Sedel je na hlod in ob čakanju upal, da se mu bo kakšna izmed živali približala. Iz žepa je potegnil jabolko, jo razrezal na več koščkov, koščke pa pometal v svoji bližini.

V nekaj sekundah je v daljavi že zagledal jelena skupaj z družino. Brez strahu so se mu jelen in srne povsem približale, na našo srečo pa je moški vse skupaj uspel posneti na kamero.

Ko boste videli ta prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Bi si želeli biti priča takšnemu čudovitemu srečanju v naravi?
0
RudkoG
Pred 2 tedni
Imel sem bližnje srečanje s srnico, mladičkom, na sprehodu. Zgleda da je bil utrujen, se je v moji bližini ulegel, čez nekaj trenutkov pa prihiti mama srna, ga dvigne in oba odideta, kot, da me ni!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz