Moški je sam sedel v gozdu. Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru je bil priča!

Ko imate priložnost svoje trenutke deliti z naravo, je to prav nekaj posebnega. V današnjem času namreč ni veliko krajev, kjer lahko to počente.

Ko se je en izmed moških odločil za obisk gozdov na jugu kanadske province Ontari, je upal, da bo v gozdu naletel na nekaj naravnih čudovitih bitji.

In imel je dovolj sreče, da se mu je njegovo upanje uresničilo!

Globoko v gozdu je našel čudovit kraj za postanek. Vsepovsod je bila zelena narava, stopinje divjih živali pa so se slišale na vsakem koraku. Sedel je na hlod in ob čakanju upal, da se mu bo kakšna izmed živali približala. Iz žepa je potegnil jabolko, jo razrezal na več koščkov, koščke pa pometal v svoji bližini.

V nekaj sekundah je v daljavi že zagledal jelena skupaj z družino. Brez strahu so se mu jelen in srne povsem približale, na našo srečo pa je moški vse skupaj uspel posneti na kamero.

Ko boste videli ta prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Bi si želeli biti priča takšnemu čudovitemu srečanju v naravi?
0
RudkoG
Pred 11 tedni
Imel sem bližnje srečanje s srnico, mladičkom, na sprehodu. Zgleda da je bil utrujen, se je v moji bližini ulegel, čez nekaj trenutkov pa prihiti mama srna, ga dvigne in oba odideta, kot, da me ni!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena