Moški je sam sedel v gozdu. Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru je bil priča!

Ko imate priložnost svoje trenutke deliti z naravo, je to prav nekaj posebnega. V današnjem času namreč ni veliko krajev, kjer lahko to počente.

Ko se je en izmed moških odločil za obisk gozdov na jugu kanadske province Ontari, je upal, da bo v gozdu naletel na nekaj naravnih čudovitih bitji.

In imel je dovolj sreče, da se mu je njegovo upanje uresničilo!

Globoko v gozdu je našel čudovit kraj za postanek. Vsepovsod je bila zelena narava, stopinje divjih živali pa so se slišale na vsakem koraku. Sedel je na hlod in ob čakanju upal, da se mu bo kakšna izmed živali približala. Iz žepa je potegnil jabolko, jo razrezal na več koščkov, koščke pa pometal v svoji bližini.

V nekaj sekundah je v daljavi že zagledal jelena skupaj z družino. Brez strahu so se mu jelen in srne povsem približale, na našo srečo pa je moški vse skupaj uspel posneti na kamero.

Ko boste videli ta prizor, bo tudi vam zaigralo srce. Bi si želeli biti priča takšnemu čudovitemu srečanju v naravi?
0
RudkoG
Pred 1 mesecem
Imel sem bližnje srečanje s srnico, mladičkom, na sprehodu. Zgleda da je bil utrujen, se je v moji bližini ulegel, čez nekaj trenutkov pa prihiti mama srna, ga dvigne in oba odideta, kot, da me ni!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb