Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!

Na vseh cestah širom sveta je vedno več prometa, posledično pa tudi vedno več arogantnih in jeznih voznikov.

Kaj hitro lahko pride do neljubih incidentov, a kljub temu se na cestah še vedno najdejo takšni vozniki, ki s svojimi potezami drugim polepšajo dan.

En izmed takih je brez dvoma tudi moški v posnetku pred vami, ki je ob prehodu čez cesto čakal na babico, da bi ta prišla na drugo stran. A zaradi počasne hoje je ženska obstala na sredini ceste, ko se je voznikom že prižgala zelena luč.

Prej omenjeni voznik je svoje vozilo zaustavil pred prehodom, vključil varnostne utripalke in se podal na pomoč babici.

Moški je žensko prijel za roko, nato pa jo varno odpeljal čez cesto. Med hojo ji je pomagal še z njeno prtljago. Brez dvoma posnetek, ki bi lahko bil zgled vsem voznikom!

Le minuto vam lahko vzame dejanje, s katerim boste neznancu lahko polepšali dan ali morda celo ves teden...
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Tako je treba. Kapo dol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta