Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!

Na vseh cestah širom sveta je vedno več prometa, posledično pa tudi vedno več arogantnih in jeznih voznikov.

Kaj hitro lahko pride do neljubih incidentov, a kljub temu se na cestah še vedno najdejo takšni vozniki, ki s svojimi potezami drugim polepšajo dan.

En izmed takih je brez dvoma tudi moški v posnetku pred vami, ki je ob prehodu čez cesto čakal na babico, da bi ta prišla na drugo stran. A zaradi počasne hoje je ženska obstala na sredini ceste, ko se je voznikom že prižgala zelena luč.

Prej omenjeni voznik je svoje vozilo zaustavil pred prehodom, vključil varnostne utripalke in se podal na pomoč babici.

Moški je žensko prijel za roko, nato pa jo varno odpeljal čez cesto. Med hojo ji je pomagal še z njeno prtljago. Brez dvoma posnetek, ki bi lahko bil zgled vsem voznikom!

Le minuto vam lahko vzame dejanje, s katerim boste neznancu lahko polepšali dan ali morda celo ves teden...
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tako je treba. Kapo dol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom