Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!

Na vseh cestah širom sveta je vedno več prometa, posledično pa tudi vedno več arogantnih in jeznih voznikov.

Kaj hitro lahko pride do neljubih incidentov, a kljub temu se na cestah še vedno najdejo takšni vozniki, ki s svojimi potezami drugim polepšajo dan.

En izmed takih je brez dvoma tudi moški v posnetku pred vami, ki je ob prehodu čez cesto čakal na babico, da bi ta prišla na drugo stran. A zaradi počasne hoje je ženska obstala na sredini ceste, ko se je voznikom že prižgala zelena luč.

Prej omenjeni voznik je svoje vozilo zaustavil pred prehodom, vključil varnostne utripalke in se podal na pomoč babici.

Moški je žensko prijel za roko, nato pa jo varno odpeljal čez cesto. Med hojo ji je pomagal še z njeno prtljago. Brez dvoma posnetek, ki bi lahko bil zgled vsem voznikom!

Le minuto vam lahko vzame dejanje, s katerim boste neznancu lahko polepšali dan ali morda celo ves teden...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tako je treba. Kapo dol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil