Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!

Na vseh cestah širom sveta je vedno več prometa, posledično pa tudi vedno več arogantnih in jeznih voznikov.

Kaj hitro lahko pride do neljubih incidentov, a kljub temu se na cestah še vedno najdejo takšni vozniki, ki s svojimi potezami drugim polepšajo dan.

En izmed takih je brez dvoma tudi moški v posnetku pred vami, ki je ob prehodu čez cesto čakal na babico, da bi ta prišla na drugo stran. A zaradi počasne hoje je ženska obstala na sredini ceste, ko se je voznikom že prižgala zelena luč.

Prej omenjeni voznik je svoje vozilo zaustavil pred prehodom, vključil varnostne utripalke in se podal na pomoč babici.

Moški je žensko prijel za roko, nato pa jo varno odpeljal čez cesto. Med hojo ji je pomagal še z njeno prtljago. Brez dvoma posnetek, ki bi lahko bil zgled vsem voznikom!

Le minuto vam lahko vzame dejanje, s katerim boste neznancu lahko polepšali dan ali morda celo ves teden...
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Tako je treba. Kapo dol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!