Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!

Da bi opozoril na problematiko pitne vode, je umetnik Serge Belo že pred leti ustvaril umetnino, ki je mnogim na spletu vzela sapo.

S pomočjo plastičnih kozarčkov in barvila je izdelal ogromno sliko, video posnetek njegovega podviga pa ima do danes že preko 30 milijonov ogledov.

Umetnik Belo je za izdelavo umetnine porabil kar 66.000 plastičnih kozarčkov, ki jih je napolnil z obarvano deževnico. S tem je želel pokazati, da je po mnogih krajih širom sveta voda onesnažena, situacija pa se iz leta v leto bolj zapleta.


Serge Belo, Youtube
Umetnina, ki se razprostira na dobrih 334 kvadratnih metrov, predstavlja zarodek v maternici, s tem pa opozarja, kako pomembna je za življenje voda.

Serge Belo je poleg 66.000 razgradljivih kozarčkov porabil še 15.000 litrov obarvane deževnice in kilogram barvil. Pomagalo mu je več kot 100 prostovoljcev, za končno umetnino pa so porabili 62 ur. Če bi kozarčke postavili v vrsto, bi ta bila dolga kar 5,2 kilometra!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaIz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!