Moški na klavir za starega slona zaigral skladbo Beethovna

Paul Barton je pianist, ki svoj glasbeni talent rad deli tudi z živalmi.

Letos je na YouTube omrežju objavil čudovit video posnetek, v katerem je na klavir zaigral Beethovnovo uspešnico za 61 let starega slona po imenu Mongkol.

Mongkol je 61-letni slon, ki je iz tajskih gozdovi leta in leta vlekel težke hlode. Težko in zahtevno delo je pri njemu pustilo posledice - izgubil je desno oko in okel, zaradi teže hlodov pa se spopada tudi z deformacijo.

Dobri ljudje so slona rešili in ga pripeljali v posebno zavetišče, kjer bo ostanek svojega življenja preživel v miru in na svobodi. Mongkol kljub težkemu življenju še vedno zna pokazati svoja čustva, predvsem ob glasbi.

Prav zato se je Paul Barton odločil, da bo slonu zaigral klavirsko delo "Moonlight Sonata", pod katero se je leta 1801 podpisal Ludwig van Beethoven. Ko boste videli reakcijo slona ob glasbi, bodo njegova čustva preplavila tudi tebe.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiVIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!Posnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevNovinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Neverjeten prizor iz Srbije: Tako je babica na "sprehod" peljala svojega kužka!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Gojko Ajkula delil svoje nasvete, kaj početi v karanteniTim Kores rešuje življenje: 29-letni punci bo daroval kostni mozegJana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilHrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Slovenci maske uporabljamo narobe: Medicinska sestra pokazala pravilen način!