Moški na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green Day

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je številne zveste sledilce navdušil Jamie Dupuis.

Ta je na posebno kitaro zaigral znano uspešnico, ki jo v originalu izvaja priljubljena glasbena skupina Green Day.

Video posnetek, ki ga je Jamie objavil na svojem YouTube kanalu, med njegovimi sledilci beleži veliko priljubljenost. Na posebno kitaro, ki ima dodatne strune, je zaigral uspešnico "Boulevard Of Broken Dreams", z nastopom pa prevzel mnoge.

Pesem "Boulevard Of Broken Dreams" je glasbena skupina Green Day predstavila leta 2004 v albumu American Idiot, ta pa še danes velja za eno njihovih največjih uspešnic.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Jamie Dupuis na posebno kitaro zaigral uspešnico skupine Green Day.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ne razumem, zakaj so vsi snemalci sveta cepljeni proti temu, da bi se s posnetka dalo razbrati znamko kitare. Tudi naši snemalci na RTV niso izjeme, zato se mi zdi zelo zabavno, ko imajo harmonike spredaj velik napis proizvajalca, pa berde in pihalni basi. Te pa hočeš -nočeš morajo prikazati, he, he, he...
Je pa ta kitara tzv. harp kitara znamke Timberline z magnetom DiMarzio.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Psička je prebudila lastnika: Posnetek ima že 25 milijonov ogledov!Moški obvaroval svojo ženo, ko so v njegov dom vdrli trije lopoviVIDEO: Mož učil Slovenko, kako skuhati riž: Posnetek je doza smeha!Vojaški pes ni hotel zapustiti lastnika: Njegova poteza je ganila svet!Bratec se med petjem pridruži sestrici: Posnetek je uspešnica na spletu!VIDEO: Luka Dončić navdušil ob zvoku sirene: V nekaj sekundah dosegel 5 točk!Lev prijatelja psa prosil za odpuščanje: Posnetek ima 70 milijonov ogledov!Jagenjček pred kamero pokazal plesne korake: Prizor ti bo polepšal dan!Lastnik posnel mačke in pse ob ovirah: Posnetek ima že 45 milijonov ogledov!Pristanek letala na najbolj nevarnem letališču na svetuDojenček v živalskem vrtu srečal leva: Posnetek ima 30 milijonov ogledov!25-letnik na talentu zapel znano uspešnico: Navdušil je vse sodnike!Slovenski policisti objavili divjo vožnjo: Drvel je skoraj 200 km/h!Smučar se je spustil z vrha gore: Tako se je za njim pognal kuža!VIDEO: Dramatični prizori s slovenskih avtocest: Poglej, kaj so ujele kamere!VIDEO: Kučan veselo prepeval v družbi Kreslina: Zapeli so partizansko pesem!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Krek in Kacin: Nasmejali se boste do solz!Grozljiva nesreča na WRC Monte Carlo: Dirkalnik poletel v prepad!Sosed je roparjem prekrižal načrte, ustavil jih je z ograjoVIDEO: Drama sredi Ljubljane: Želela je vstopiti brez PCT, varnostnik ponorel!Dojenček je jokal ob labradorcu: Poglej, kako ga je kuža potolažil!Kamere posnele napad medveda: Moški je pred njim rešil psa!Grozljiv posnetek alpinistov: Tako nevarna je lahko hoja po zasneženih gorah!Mačka je skočila z okenske police, nato se ji je vdrla strehaSrhljiv prizor iz ruske mrtvašnice: Kamera posnela moškega, ki je oživel!