Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!

Nenavadne gradnje na roke so na YouTube omrežju že več mesecev prave uspešnice.

Med njimi je tudi video posnetek, pri katerem je moški na roke zgradil sanjski bazen pod zemljo, v nekaj mesecih pa si je njegovo delo ogledalo že neverjetnih 40 milijonov gledalcev - in to samo na YouTube omrežju.

Avtor kanala Primitive Unique Tool je v mesecu januarju na spletu objavil video posnetek, pri katerem je pokazal, kako brez uporabe večjih strojev pod zemljo zgraditi sanjski bazen.


Primitive Unique Tool
Za izdelavo je uporabil le naraven material, ki ga je našel v okolici, končni rezultat pa je mnogim vzel sapo.

Poglejte si, kako čudovit ambient je nastal, ko je moški končal z gradnjo sanjskega bazena pod zemljo. Bi imeli tak košček raja tudi ob svojem domu?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Po moji grobi oceni je naredil luknjo premera 10m, globoka pa je kakih 6m. To pomeni, da je izkopal cca. 470 kubičnih metrov zemlje in prav neverjetno srečo je imel, da na gozdnih tleh ni naletel niti na eno samo drevesno korenino, ji mene tako rade yebejo, ko karkoli kopam v tla. Zanimivo, tudi odpadnega materiala je okoli luknje mnogo manj, kot bi človek pričakoval. posnetek traja manj kot 15 minut, če je delal sam pa mislim, da je v realnosti delal nekaj mesecev. V teh gozdovih dežuje vsak dan, zemljina pa je idealno suha. In na koncu je lahko plaval na nekaj kvadratnih metrih kot zlata ribica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!