Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!

Nenavadne gradnje na roke so na YouTube omrežju že več mesecev prave uspešnice.

Med njimi je tudi video posnetek, pri katerem je moški na roke zgradil sanjski bazen pod zemljo, v nekaj mesecih pa si je njegovo delo ogledalo že neverjetnih 40 milijonov gledalcev - in to samo na YouTube omrežju.

Avtor kanala Primitive Unique Tool je v mesecu januarju na spletu objavil video posnetek, pri katerem je pokazal, kako brez uporabe večjih strojev pod zemljo zgraditi sanjski bazen.


Primitive Unique Tool
Za izdelavo je uporabil le naraven material, ki ga je našel v okolici, končni rezultat pa je mnogim vzel sapo.

Poglejte si, kako čudovit ambient je nastal, ko je moški končal z gradnjo sanjskega bazena pod zemljo. Bi imeli tak košček raja tudi ob svojem domu?
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Po moji grobi oceni je naredil luknjo premera 10m, globoka pa je kakih 6m. To pomeni, da je izkopal cca. 470 kubičnih metrov zemlje in prav neverjetno srečo je imel, da na gozdnih tleh ni naletel niti na eno samo drevesno korenino, ji mene tako rade yebejo, ko karkoli kopam v tla. Zanimivo, tudi odpadnega materiala je okoli luknje mnogo manj, kot bi človek pričakoval. posnetek traja manj kot 15 minut, če je delal sam pa mislim, da je v realnosti delal nekaj mesecev. V teh gozdovih dežuje vsak dan, zemljina pa je idealno suha. In na koncu je lahko plaval na nekaj kvadratnih metrih kot zlata ribica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!