Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!

Nenavadne gradnje na roke so na YouTube omrežju že več mesecev prave uspešnice.

Med njimi je tudi video posnetek, pri katerem je moški na roke zgradil sanjski bazen pod zemljo, v nekaj mesecih pa si je njegovo delo ogledalo že neverjetnih 40 milijonov gledalcev - in to samo na YouTube omrežju.

Avtor kanala Primitive Unique Tool je v mesecu januarju na spletu objavil video posnetek, pri katerem je pokazal, kako brez uporabe večjih strojev pod zemljo zgraditi sanjski bazen.


Primitive Unique Tool
Za izdelavo je uporabil le naraven material, ki ga je našel v okolici, končni rezultat pa je mnogim vzel sapo.

Poglejte si, kako čudovit ambient je nastal, ko je moški končal z gradnjo sanjskega bazena pod zemljo. Bi imeli tak košček raja tudi ob svojem domu?
0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Po moji grobi oceni je naredil luknjo premera 10m, globoka pa je kakih 6m. To pomeni, da je izkopal cca. 470 kubičnih metrov zemlje in prav neverjetno srečo je imel, da na gozdnih tleh ni naletel niti na eno samo drevesno korenino, ji mene tako rade yebejo, ko karkoli kopam v tla. Zanimivo, tudi odpadnega materiala je okoli luknje mnogo manj, kot bi človek pričakoval. posnetek traja manj kot 15 minut, če je delal sam pa mislim, da je v realnosti delal nekaj mesecev. V teh gozdovih dežuje vsak dan, zemljina pa je idealno suha. In na koncu je lahko plaval na nekaj kvadratnih metrih kot zlata ribica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valNor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomMislil je, da gre za nedolžnega morskega psa, nato je skočil v vodoVIDEO: Marko Potrč besno nad Milana Kreka: "Iz sebe je naredil klovna!"Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Tilen Artač zapel v gostilni: Tako se je norčeval iz ukrepov!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo5-letni deček obkrožil splet: Pokazal je trik, kako zavezati čevlje!Dramatičen posnetek iz Hrvaške: Zapeljal je pred drveči avtomobil!Plovba po razburkanem morju se spremeni v nočno moro: Treščili so ob skale!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!Policist aretiral žensko, ker na stadionu ni nosila zaščitne maskeNašel je ukraden monocikel prijatelja: Lopovu ga je ukradel nazaj!Ženska zajokala ob zdravnici: Po 29 letih je prvič slišala svoj glas!Drama pri sosedih: Zapeljal je na tire, komaj se je izognil drvečemu vlaku!