Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!

Nenavadne gradnje na roke so na YouTube omrežju že več mesecev prave uspešnice.

Med njimi je tudi video posnetek, pri katerem je moški na roke zgradil sanjski bazen pod zemljo, v nekaj mesecih pa si je njegovo delo ogledalo že neverjetnih 40 milijonov gledalcev - in to samo na YouTube omrežju.

Avtor kanala Primitive Unique Tool je v mesecu januarju na spletu objavil video posnetek, pri katerem je pokazal, kako brez uporabe večjih strojev pod zemljo zgraditi sanjski bazen.


Primitive Unique Tool
Za izdelavo je uporabil le naraven material, ki ga je našel v okolici, končni rezultat pa je mnogim vzel sapo.

Poglejte si, kako čudovit ambient je nastal, ko je moški končal z gradnjo sanjskega bazena pod zemljo. Bi imeli tak košček raja tudi ob svojem domu?
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Po moji grobi oceni je naredil luknjo premera 10m, globoka pa je kakih 6m. To pomeni, da je izkopal cca. 470 kubičnih metrov zemlje in prav neverjetno srečo je imel, da na gozdnih tleh ni naletel niti na eno samo drevesno korenino, ji mene tako rade yebejo, ko karkoli kopam v tla. Zanimivo, tudi odpadnega materiala je okoli luknje mnogo manj, kot bi človek pričakoval. posnetek traja manj kot 15 minut, če je delal sam pa mislim, da je v realnosti delal nekaj mesecev. V teh gozdovih dežuje vsak dan, zemljina pa je idealno suha. In na koncu je lahko plaval na nekaj kvadratnih metrih kot zlata ribica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaSlon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Moški sredi mesta izpustil dve papigi: Posnetek je uspešnica na spletu!