Moški po štirih letih našel izgubljenega kužka: To je prizor, ko sta se srečala!

Splet je v teh dneh obkrožil čudovit video posnetek, ob katerem se vsakemu na obraz prikrade nasmešek.

Mike Plas je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek, v katerem se je znova srečal s svojim kužkom, ki je zdoma zbežal štiri leta nazaj.

V opisu video posnetka je pojasnil, da je iz kanadskega zavetišča v mestu Winnipeg prejel klic, da so našli kužka po imenu Jack. Povedal jim je, da ga je štiri leta nazaj izgubil v kraju Ontario, iz zavetišča pa so zatem potrdili, da se podatki na čipu ujemajo z opisom njegovega kužka.


Mike Plas, Facebook
Dan zatem se je Mike z družino odpravil v Winnipeg, da bi se v zavetišču znova srečal s kužkom Jackom, ki ga je izgubil pred štirimi leti.

Ko je osebju v zavetišču pokazal fotografijo njegovega kužka, se je vsem na obraz prikradel nasmešek. Vedeli so, da gre za pravega lastnika, obenem pa komaj čakali na vnovično snidenje.

Mike je zatem kmalu pred seboj zagledal Jacka, njuno prvo srečanje po štirih letih pa je bilo polno čustev in emocij. Poglejte si čudovit video posnetek in delite to neizmerno srečo še naprej med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!