Moški po štirih letih našel izgubljenega kužka: To je prizor, ko sta se srečala!

Splet je v teh dneh obkrožil čudovit video posnetek, ob katerem se vsakemu na obraz prikrade nasmešek.

Mike Plas je na svojem Facebook profilu objavil video posnetek, v katerem se je znova srečal s svojim kužkom, ki je zdoma zbežal štiri leta nazaj.

V opisu video posnetka je pojasnil, da je iz kanadskega zavetišča v mestu Winnipeg prejel klic, da so našli kužka po imenu Jack. Povedal jim je, da ga je štiri leta nazaj izgubil v kraju Ontario, iz zavetišča pa so zatem potrdili, da se podatki na čipu ujemajo z opisom njegovega kužka.


Mike Plas, Facebook
Dan zatem se je Mike z družino odpravil v Winnipeg, da bi se v zavetišču znova srečal s kužkom Jackom, ki ga je izgubil pred štirimi leti.

Ko je osebju v zavetišču pokazal fotografijo njegovega kužka, se je vsem na obraz prikradel nasmešek. Vedeli so, da gre za pravega lastnika, obenem pa komaj čakali na vnovično snidenje.

Mike je zatem kmalu pred seboj zagledal Jacka, njuno prvo srečanje po štirih letih pa je bilo polno čustev in emocij. Poglejte si čudovit video posnetek in delite to neizmerno srečo še naprej med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15