Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!

Iz okrožja Berkshire na jugovzhodu Anglije prihaja video posnetek s parkirišča, ko se je živo srebro v teh dneh dvignilo na 34 stopinj Celzija.

V enem izmed parkiranih avtomobilov je bil ujet kuža, življenje pa mu je rešil pogumni občan, ki je hitro ukrepal.

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem je moški v okrožju Berkshire v zaklenjenemu vozilu naletel na ujetega psa. Ozračje se je tistega dne hitro segrelo, vročina v notranjosti avtomobila pa je bila za kužka nesprejemljiva.

Moški je zato v roke vzel sekiro in z njo razbil steklo na voznikovi strani, nato pa odklenil avtomobil.

Moškega, ki je hitro ukrepal, so na spletu označili za heroja, na parkirišče pa so kmalu po reševanju prispeli tudi policisti. Psa so odpeljali na pregled na veterinarsko kliniko, zahvaljujoč posredovanju moškega pa jo je odnesel brez hujših posledic.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Me zanima, s kakimi posledicami jo je odnesel rešitelj? Če so policisti tam enako omejenega mozga kot pri nas, potem bo najebal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jezni gledalec klical v oddajo RTV: Prisluhni, kaj je zabrusil voditeljici!Drvar preživel grozljivko: Med žaganjem se je drevo prelomilo na pol!Tilen Artač si je privoščil Milana Kreka: Tako ga je oponašal v posnetku!Potepuški pes ganil mnoge: To je storil, ko je videl poškodovanega moškega!Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago JelinčičPosnetek, ki je nasmejal mnoge: Mislila je, da je pes pojedel piskajočo igračko!Marko Potrč z udarnim posnetkom: Takšna je resnica o testih?V gozdu je našel malo veverico: Tako je "zmrznila", ko ji je dal oreščke!Fantje iz Slovenije z norim posnetkom: Njihov podvig ti bo vzel sapo!Slovenski duhovnik z novim posnetkom: Zakaj hodimo k sveti maši?Strašljiv video posnetek iz ZDA: So na bojišču posneli duhove?Vlaku pod mostom potrgalo streho: Novi avtomobili so bili povsem uničeni!Na pašniku je posnela čredo konj: Prizor, ki je sledil, je nasmejal mnoge!Voznik se je ustavil na prehodu: Takšno lekcijo mu je dal pešec!Slovenci ogorčeni nad posnetkom: Ali ukrepi ne veljajo za cerkev?Grozljivka pri naših sosedih: To je storil voznik ob uvozu na avtocesto!Tovornjakar je obračal svoje vozilo, nato se je prevrnilJezni oven pokazal svojo moč: Tako se je zabijal v vrečo!Nočna mora za lastnike vozil: Teslo so brez ključev ukradli v 30 sekundah!Zastrupil je kužka in ga zapustil pri hiši: Življenje mu je rešila ženska!Komar ga je pičil v roko: Sesal je kri, dokler ga ni razneslo!Družina kupila cerkev in jo spremenila v dom: Notranjost te bo navdušila!Doma ga je obiskala jata srak: Takšen prizor je posnel na verandi!Nespreten nogometaš iz Belgije: Prazen gol je zgrešil z nekaj centimetrov!Slovenke zapele na poroki: Njihov nastop je balzam za dušo!