Moški rešil orla, ki se je zapletel v mrežo: Posnetek ima 33 milijonov ogledov!

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje nemočnega orla, ki se je zapletel v ribiško mrežo.

Moški, ki je pomagal ptici, je celotno dogajanje posnel na kamero, video posnetek pa je že prava uspešnica na spletu.

Samo na YouTube omrežju je na kanalu The Dodo video posnetek dosegel več kot 33 milijonov ogledov, nad prizori pa so navdušeni številni spletni uporabniki in ljubitelji živali.

Avtor video posnetka se je reševanja lotil hitro, orel pa ga je med njegovimi dejanji ves čas gledal in opazoval, kaj moški počne.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje orla, ki se je zapletel v ribiško mrežo. Bravo moškemu za uspešno reševanje!
0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
To pa mora biti čudovit občutek, ko tako rešiš ptico, ona pa vzleti v višave...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!