Moški skočil na tovornjak, ki je prevažal vino: Odprl je ventil in začel piti!

Iz Kalifornije prihaja bizaren video posnetek, ki ga je ujela kamera nameščena na enem izmed tovornjakov.

Voznik osebnega vozila se je na odstavnem pasu zaustavil tik pred tovornim vozilom, nato se je začela odvijati prava drama.

Voznik tovornjaka, ki je v cisterni prevažal vino, je najprej pomislil, da se je voznik znašel v težavah, zaradi česar mu je želel pomagati. A kmalu se je izkazalo, da je na delu prav poseben nepridiprav. Voznik je iz svojega osebnega vozila izstopil le v spodnjicah, nato pa skočil na cisterno tovornjaka.

Kapljici rujnega vina se preprosto ni mogel upreti - kmalu je namreč zlezel pod cisterno, tam pa odprl ventil. Iz cisterne je začelo teči vino, moški pa je kar iz "pipe" spil toliko, kot je le mogel.

Varnostni sistemi so voznika tovornjaka takoj opozorili, da pušča tekočina iz cisterne, zaradi česar je poklical policiste. Ti so moškega aretirali, iz cisterne pa je zaradi njegovega dejanja izginilo več kot 3.800 litrov vina. Le upamo lahko, da ni moški vsega popil.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Ribič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuPes se je pretvarjal, da je mrtev: Poglej, kako je prestrašil lastnika!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Voznik bežal pred policisti: Z vozilom je kar skočil na avtocesto!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu ŠvedskeNa papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Lastnik je pozdravil svoja kužka: Domov sta pripeljala posebno bitje!Kuža je tacal po poplavljenem pomolu, nato je padel v vodo