Moški skočil na tovornjak, ki je prevažal vino: Odprl je ventil in začel piti!

Iz Kalifornije prihaja bizaren video posnetek, ki ga je ujela kamera nameščena na enem izmed tovornjakov.

Voznik osebnega vozila se je na odstavnem pasu zaustavil tik pred tovornim vozilom, nato se je začela odvijati prava drama.

Voznik tovornjaka, ki je v cisterni prevažal vino, je najprej pomislil, da se je voznik znašel v težavah, zaradi česar mu je želel pomagati. A kmalu se je izkazalo, da je na delu prav poseben nepridiprav. Voznik je iz svojega osebnega vozila izstopil le v spodnjicah, nato pa skočil na cisterno tovornjaka.

Kapljici rujnega vina se preprosto ni mogel upreti - kmalu je namreč zlezel pod cisterno, tam pa odprl ventil. Iz cisterne je začelo teči vino, moški pa je kar iz "pipe" spil toliko, kot je le mogel.

Varnostni sistemi so voznika tovornjaka takoj opozorili, da pušča tekočina iz cisterne, zaradi česar je poklical policiste. Ti so moškega aretirali, iz cisterne pa je zaradi njegovega dejanja izginilo več kot 3.800 litrov vina. Le upamo lahko, da ni moški vsega popil.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati