Moški šokiral še gasilce! Stekel je v gorečo hišo, da bi rešil svojega psa...

Iz kraja Pala v Kaliforniji prihaja video posnetek, v katerem se je znova izkazalo, da tudi ljudem kužki pomenijo vse na svetu. Če smo v preteklosti bili večkrat priča prizorom, ko so kužki svojim lastnikom rešili življenje, pa so v tem video posnetku vloge zamenjane.

Jose Guzman je doživel velik šok, ko so njegovo hišo zajeli ognjeni zublji. Hitro so na pomoč priskočili gasilci, a je v ognju kljub njihovemu posredovanju izgubil vse.

No, ne čisto vsega. Le svoji reakciji se lahko zahvali, da je psička Gabbana požar preživela.

Ko so gasilci začeli z gašenjem hiše, je namreč Jose Guzman spoznal, da je v hiši še vedno njegova psička. Brez oklevanja in razmisleka je mimo gasilcev stekel naravnost v gorečo hišo, tam pa rešil njegovo psičko Gabbano.


Foto: Adam Guzman

Ob posredovanju je sicer dobil opekline po obrazu, rokah in prsih, a vse kar zanj šteje je le dejstvo, da bo s svojo psičko Gabbano lahko preživel še veliko časa.

Poglejte si, kako so njegovo posredovanje ob goreči hiši posneli očividci. Že res, da je v požaru Jose Guzman skupaj z družino izgubil vse materialne dobrine, a je svoji psički rešil življenje. Bravo za takšno posredovanje, psička mu bo zagotovo vse večkrat vrnila.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Gasilec ga je posral v toliko, da deda ni zmočil z vodo, preden se je zapodil v hišo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!