Moški šokiral še gasilce! Stekel je v gorečo hišo, da bi rešil svojega psa...

Iz kraja Pala v Kaliforniji prihaja video posnetek, v katerem se je znova izkazalo, da tudi ljudem kužki pomenijo vse na svetu. Če smo v preteklosti bili večkrat priča prizorom, ko so kužki svojim lastnikom rešili življenje, pa so v tem video posnetku vloge zamenjane.

Jose Guzman je doživel velik šok, ko so njegovo hišo zajeli ognjeni zublji. Hitro so na pomoč priskočili gasilci, a je v ognju kljub njihovemu posredovanju izgubil vse.

No, ne čisto vsega. Le svoji reakciji se lahko zahvali, da je psička Gabbana požar preživela.

Ko so gasilci začeli z gašenjem hiše, je namreč Jose Guzman spoznal, da je v hiši še vedno njegova psička. Brez oklevanja in razmisleka je mimo gasilcev stekel naravnost v gorečo hišo, tam pa rešil njegovo psičko Gabbano.


Foto: Adam Guzman

Ob posredovanju je sicer dobil opekline po obrazu, rokah in prsih, a vse kar zanj šteje je le dejstvo, da bo s svojo psičko Gabbano lahko preživel še veliko časa.

Poglejte si, kako so njegovo posredovanje ob goreči hiši posneli očividci. Že res, da je v požaru Jose Guzman skupaj z družino izgubil vse materialne dobrine, a je svoji psički rešil življenje. Bravo za takšno posredovanje, psička mu bo zagotovo vse večkrat vrnila.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Gasilec ga je posral v toliko, da deda ni zmočil z vodo, preden se je zapodil v hišo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo