Moški šokiral še gasilce! Stekel je v gorečo hišo, da bi rešil svojega psa...

Iz kraja Pala v Kaliforniji prihaja video posnetek, v katerem se je znova izkazalo, da tudi ljudem kužki pomenijo vse na svetu. Če smo v preteklosti bili večkrat priča prizorom, ko so kužki svojim lastnikom rešili življenje, pa so v tem video posnetku vloge zamenjane.

Jose Guzman je doživel velik šok, ko so njegovo hišo zajeli ognjeni zublji. Hitro so na pomoč priskočili gasilci, a je v ognju kljub njihovemu posredovanju izgubil vse.

No, ne čisto vsega. Le svoji reakciji se lahko zahvali, da je psička Gabbana požar preživela.

Ko so gasilci začeli z gašenjem hiše, je namreč Jose Guzman spoznal, da je v hiši še vedno njegova psička. Brez oklevanja in razmisleka je mimo gasilcev stekel naravnost v gorečo hišo, tam pa rešil njegovo psičko Gabbano.


Foto: Adam Guzman

Ob posredovanju je sicer dobil opekline po obrazu, rokah in prsih, a vse kar zanj šteje je le dejstvo, da bo s svojo psičko Gabbano lahko preživel še veliko časa.

Poglejte si, kako so njegovo posredovanje ob goreči hiši posneli očividci. Že res, da je v požaru Jose Guzman skupaj z družino izgubil vse materialne dobrine, a je svoji psički rešil življenje. Bravo za takšno posredovanje, psička mu bo zagotovo vse večkrat vrnila.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Gasilec ga je posral v toliko, da deda ni zmočil z vodo, preden se je zapodil v hišo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb