Moški sredi gozda sam zgradil brunarico: Posnetek je senzacija na spletu!

Iz gozdov Kanade prihaja čudovit video posnetek, pri katerem je moški, ki se na YouTube omrežju predstavlja z vzdevkom My Self Reliance, predstavil gradnjo brunarice s savno.

Dela se je lotil povsem sam, družbo pa mu je med gradnjo brunarice delal njegov zvesti kuža.

Moški iz Kanade je ob koncu preteklega leta na spletu objavil izjemen video posnetek, ki je navdušil mnoge spletne uporabnike širom sveta. Do danes je video posnetek na YouTube omrežju dosegel že več kot 5 milijonov ogledov.

V manj kot petih minutah je predstavil potek dela med gradnjo brunarice sredi gozda - vse je počel s klasičnim orodjem, gradnje pa se je lotil povsem samostojno.

Iz hlodov je nastala čudovita brunarica, v notranjosti pa je mož izdelal celo savno. Brez dvoma video posnetek, ob katerem boste težko skrili navdušenje. Bi si privoščili oddih v takšni čudoviti brunarici sredi gozda?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!