Moški tvegal svoje življenje, da bi na robu jeza rešil nemočnega kužka

Junake najdemo na vseh koncih sveta. Omenjeno dejstvo potrjuje tudi video posnetek iz Rusije, v katerem je neznanec navdušil mnoge ljubitelje živali.

Ko je nesrečni kuža obtičal na robu jeza, mu je moški takoj priskočil na pomoč!

Splet je že tri leta nazaj obkrožil video posnetek iz Rusije, v katerem lahko vidimo kužka v težavah. Ta je obstal na robu jeza, poti nazaj pa sam ni več našel. Prav zato so mu na pomoč priskočili dobri ljudje.


Подбери Собаку, Facebook
Nek moški je tvegal svoje življenje, da bi kužka lahko rešil pred nevarnostjo. Približal se je psu na jezu, ga potegnil na varno in s svojim dejanjem prevzel mnoge na spletu.

Konec video posnetka sicer ne razkrije celotnega reševanja kužka, so pa avtorji zatrdili, da je zdaj ta na varnem. Poglejte si prizori iz Rusije, v katerem so dobri ljudje nemočnemu kužku rešili življenje!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tudi tukaj so bili na delu gasilci. Pes je velik, lep, socializiran in najbrž brezmejno hvaležen. Le kako je zabredel v take težave..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoNe boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!