Moški tvegal svoje življenje, da bi na robu jeza rešil nemočnega kužka

Junake najdemo na vseh koncih sveta. Omenjeno dejstvo potrjuje tudi video posnetek iz Rusije, v katerem je neznanec navdušil mnoge ljubitelje živali.

Ko je nesrečni kuža obtičal na robu jeza, mu je moški takoj priskočil na pomoč!

Splet je že tri leta nazaj obkrožil video posnetek iz Rusije, v katerem lahko vidimo kužka v težavah. Ta je obstal na robu jeza, poti nazaj pa sam ni več našel. Prav zato so mu na pomoč priskočili dobri ljudje.


Подбери Собаку, Facebook
Nek moški je tvegal svoje življenje, da bi kužka lahko rešil pred nevarnostjo. Približal se je psu na jezu, ga potegnil na varno in s svojim dejanjem prevzel mnoge na spletu.

Konec video posnetka sicer ne razkrije celotnega reševanja kužka, so pa avtorji zatrdili, da je zdaj ta na varnem. Poglejte si prizori iz Rusije, v katerem so dobri ljudje nemočnemu kužku rešili življenje!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Tudi tukaj so bili na delu gasilci. Pes je velik, lep, socializiran in najbrž brezmejno hvaležen. Le kako je zabredel v take težave..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!VIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"