Moški v avtomobile metal kamenje: Voznik je izgubil živce in mu dal lekcijo!

Na omrežju Twitter je pretekle dni pristal nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo moškega, ko je v vozeče avtomobile metal kamenje.

Eden izmed voznikov je ob tem izgubil živce, nato pa moškemu dal lekcijo, ki si jo bo po mnenju mnogih zapomnil za vse življenje.

Video posnetek je nastal v Združenih državah Amerike, celoten prizor pa je posnel opazovalec, ki je početje moškega opazil malce pred incidentom. Končni razplet sicer ostaja neznanka.

Spremljamo lahko voznika belega avtomobila, ko je ob nespametnem početju moškega izgubil živce - obrnil je vozilo, zapeljal na pločnik in moškega sredi belega dne povozil. Ta je padel na tla, a je kmalu zatem vstal. Kakšne poškodbe je utrpel, za zdaj ostaja neznanka.

Poglejte si neverjeten prizor iz ZDA, pri katerem lahko spremljamo takojšnjo lekcijo za moškega, ki je v vozila na cesti metal kamenje. Je voznik belega vozila šel predaleč ali si je moški lekcijo zaslužil?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Premalo. Jaz bi za kako minuto še stopil iz avta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot