Moški v Nemčiji izkoristil poplave za vožnjo z napihljivo blazino

Sveto so obkrožili številni video posnetki iz Nemčije, ki so jo zadnje dni prizadele hude poplave.

Zaradi razmočene zemlje so se porušile tudi številne hiše, v mnogih mestih pa se še vedno spopadajo z visokim vodostajem, ki še vedno povzroča veliko preglavic.

Samo v Nemčiji in Belgiji je zaradi poplav po zadnjih podatkih življenje izgubilo najmanj 126 ljudi, več kot tisoč ljudi je še vedno pogrešanih. Mnogi prebivalci kljub opozorilom oblasti svojih domov niso zapustili, danes pa so se sprožili tudi nekateri zemeljski plazovi.

Številne ulice so se spremenile v reke, nekateri pa so vremenske nevšečnosti izkoristili tudi za zabavo. Poplave je izkoristil tudi moški v video posnetku, ki se je po deroči vodi zapeljal kar z napihljivo blazino.

Poglejte si nenavaden prizor iz Nemčije, pri katerem je eden izmed prebivalcev poplavljeno ulico izkoristil za zabavo. No ja, tudi takšni se najdejo med nami!
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če hočeš biti res nekaj posebnega moraš še s tičem veslati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!