Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!

Dve leti nazaj je na YouTube omrežju pristal čudovit glasbeni nastop, za katerega so poskrbeli člani glasbene skupine Simply Three.

V prazni cerkvi so ob pevcu zaigrali pesem "Hallelujah", z nastopom pa prevzeli mnoge ljubitelje glasbe na spletu.

Skupino Simply Three sestavljajo trije prijatelji Glen McDaniel, Zack Clark in Nicholas Villalobos. Glen igra na violino, Zach igra čelo, Nicholas pa igra na bass. V video posnetku se je glasbenikom pridružil še pevec Robert Moody, njihov skupen nastop pa je resnično pravi balzam za dušo.


Simply Three, YouTube
Svetovno uspešnico "Hallelujah" so moški zapeli v prazni cerkvi Myers Park United Methodist Church, ki se nahaja v mestu Charlotte v ameriški zvezni državi Severna Karolina.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je skupina moških mnoge prevzela s petjem in igranjem uspešnice "Hallelujah", ki jo je leta 1984 svetu predstavil kanadski pevec Leonard Cohen. Bodo moški z nastopom prevzeli tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!