Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!

Na srečo se med nami še vedno najdejo dobri ljudje, ki bi nemočnim živalim brez oklevanja priskočili na pomoč. Takšen je tudi moški v video posnetku, ki je ob bližnjem jezeru zagledal nenavadno podobo.

Hitro je stekel do vode, tam pa zlomljenega srca ugotovil, da je v vodi utonil pasji mladiček.

Ker je še vedno imel upanje, da bi lahko mladička spravil k življenju, se je hitro lotil dela. Kužka je vzel v roke in mu začel nežno masirati srce, a se psiček dalj časa ni odzval. Po nekaj minutah se je kuža odzval s kratkim vdihom, kar je dalo dobremu moškemu dodatno motivacijo, da z oživljanjem nadaljuje.

Naposled je kuža le prišel do sape, a je bilo kljub temu njegovo dihanje zelo oteženo. Da bi mu moški pomagal izprazniti pljuča, ki jih je zalila voda, je plastenko hitro predelal v cev, nato pa v kužka začel vpihovati zrak.

Konec tega reševanja je bil srečen, kuža pa po zaslugi pravega heroja še naprej živi svoje življenje. Poglejte si, kako je moški celotno reševanje posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Lepo je videti tako srečen konec. Žal tega nikoli ne bodo doživele nesrečne muce z Bohinjskega jezera, ki jih je baraba v obteženi škatli odvrgel v vodo, kot da so vzmeti. Stavit pa grem, da o sterilizaciji svoje muce niti pomislil ni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!