Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!

Na srečo se med nami še vedno najdejo dobri ljudje, ki bi nemočnim živalim brez oklevanja priskočili na pomoč. Takšen je tudi moški v video posnetku, ki je ob bližnjem jezeru zagledal nenavadno podobo.

Hitro je stekel do vode, tam pa zlomljenega srca ugotovil, da je v vodi utonil pasji mladiček.

Ker je še vedno imel upanje, da bi lahko mladička spravil k življenju, se je hitro lotil dela. Kužka je vzel v roke in mu začel nežno masirati srce, a se psiček dalj časa ni odzval. Po nekaj minutah se je kuža odzval s kratkim vdihom, kar je dalo dobremu moškemu dodatno motivacijo, da z oživljanjem nadaljuje.

Naposled je kuža le prišel do sape, a je bilo kljub temu njegovo dihanje zelo oteženo. Da bi mu moški pomagal izprazniti pljuča, ki jih je zalila voda, je plastenko hitro predelal v cev, nato pa v kužka začel vpihovati zrak.

Konec tega reševanja je bil srečen, kuža pa po zaslugi pravega heroja še naprej živi svoje življenje. Poglejte si, kako je moški celotno reševanje posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Lepo je videti tako srečen konec. Žal tega nikoli ne bodo doživele nesrečne muce z Bohinjskega jezera, ki jih je baraba v obteženi škatli odvrgel v vodo, kot da so vzmeti. Stavit pa grem, da o sterilizaciji svoje muce niti pomislil ni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca