Moški življenje rešil oposumu, ki ga je odnesla deroča voda

Moški po imenu Abraham Medina je med preteklim deževjem v Mehiki rešil oposuma, ki ga je odnesla deroča voda.

Številne ulice so bile poplavljene, Abraham pa je nemočni živali takoj priskočil na pomoč. Celoten prizor so na kamero posneli njegovi prijatelji.

Abraham se ni zmenil za slabo vreme, nemočnemu oposumu pa je takoj priskočil na pomoč. Slekel je svojo majico, da bi žival tako dvignil in odnesel na bolj varno mesto.

Poteza je Abrahama stala le nekaj minut, oposumu pa je s tem po vsej verjetnosti rešil življenje.

Poglejte si čudovito dejanje moškega iz Mehike, ki je med preteklim neurjem nemočnemu oposumu rešil življenje. Še en dokaz, da se med nami še vedno najdejo dobri ljudje.
0
JeklenaPest
Pred 2 dnevi
Tako bi moral ob taki priložnosti postopati vsakdo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!