Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!

Na spletu je pristal video posnetek motokrosista iz Slovenije, ki je med vožnjo po gozdni poti doživel pravi šok.

Na makadamski poti ga je pričakala past z bodicami, zaradi katere bi se lahko ob morebitnem padcu hudo poškodoval.

Vožnja z motornimi vozili je sicer v naravnem okolju zakonsko prepovedana in kazniva. Mnoge lastnike gozdnih zemljišč namreč moti vožnja po naravi, s katero se uničuje gozdne ceste, kmetijske površine in podrast v gozdovih.

Rešitev za omenjeno težavo pa nikakor ne bi smele biti pasti, kot jo vidimo v video posnetku. Na makadamsko cesto je nekdo položil leseno letev, skozi katero je zabil velike žeblje.

Avtor video posnetka je na spletu zapisal, da je z vožnjo skozi gozd preizkušal svoj doma izdelan električni motokros, vožnja pa bi se zanj lahko končala zelo slabo. Past je na srečo opazil v zadnjem trenutku in se pred njo zaustavil. Poglejte si, kaj je posnel med vožnjo po gozdni poti.
1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Sem motorist, a po takem terenu se ne bi nikoli vozil. Škoda motorja in narave.
2
graf
Pred 8 tedni
ne odobravam nastavljanja pasti , ampak motoristi v gozdu nimajo kaj iskat ! Če bi motoristi razumeli naravo , potem bi ostali na asfaltiranih površinah ! Tut sam sem lastnik gozda in do sedaj sem se uspel z vsemi motoristi ki sem jih zaznal v mojem gozdu pogovoriti in je tega sedaj manj ! Vsakega sem vprašal kako bi se počutil če bi jst s traktorjem in prikolico vozil okoli njegove hiše po njegovi negovani trati ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!