Motorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!

Youtube uporabnik RoyalJordanian, ki na spletu objavlja številne prizore, ki jih med vožnjo motorja posname njegova kamera, je te dni delil prav poseben posnetek.

Vozniki se zanj niso zmenili, zato je enemu izmed njih dal poučno lekcijo, ki si jo bo zagotovo zapomnil!

Avtor z video posnetkom obenem skuša javnost osveščati o težavi, s katero se spopadajo mnogi motoristi. Mnogi vozniki se v prometu zanje ne zmenijo, jim večkrat izsiljujejo prednost in ob njih počno številne neumnosti.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ko mu je motoristu prednost s prehitevanjem izsilil prvi voznik. Za njim je peljal še drugi, ko je motorist imel vsega dovolj.

Vozniku se je z motorjem približal, nato pa mu dal jasno vedeti, da se ne bo umaknil. Nespametni voznik osebnega vozila se je moral umakniti, obenem pa je dobil poučno lekcijo. Je motorist storil prav?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Za take primere imam na motorju vedno matico M50, ki še kako "paše" na vsak vetrobran...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!