Motorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!

Youtube uporabnik RoyalJordanian, ki na spletu objavlja številne prizore, ki jih med vožnjo motorja posname njegova kamera, je te dni delil prav poseben posnetek.

Vozniki se zanj niso zmenili, zato je enemu izmed njih dal poučno lekcijo, ki si jo bo zagotovo zapomnil!

Avtor z video posnetkom obenem skuša javnost osveščati o težavi, s katero se spopadajo mnogi motoristi. Mnogi vozniki se v prometu zanje ne zmenijo, jim večkrat izsiljujejo prednost in ob njih počno številne neumnosti.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ko mu je motoristu prednost s prehitevanjem izsilil prvi voznik. Za njim je peljal še drugi, ko je motorist imel vsega dovolj.

Vozniku se je z motorjem približal, nato pa mu dal jasno vedeti, da se ne bo umaknil. Nespametni voznik osebnega vozila se je moral umakniti, obenem pa je dobil poučno lekcijo. Je motorist storil prav?
1
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Za take primere imam na motorju vedno matico M50, ki še kako "paše" na vsak vetrobran...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!