Motorist padel pod kolesa avtobusa, življenje mu je rešila čelada

Splet je obkrožil video posnetek iz Brazilije, pri katerem lahko vidimo razlog, zakaj je med vožnjo motornega kolesa obvezna čelada.

Motorist je namreč v enem izmed zavojev izgubil nadzor, nato pa padel pod kolesa avtobusa.

Video posnetek se je hitro razširil na omrežju Twitter, do danes je dosegel skoraj 4 milijone ogledov. Mnogi spletni uporabniki so ob ogledu posnetka spoznali, zakaj je uporaba varnostne čelade obvezna.

Motorist je namreč padel pod kolesa avtobusa, pri tem pa mu je življenje rešila prav čelada. Avtobus se je namreč s kolesi ustavil na glavi motorista, pri nesreči pa se je zgolj lažje poškodoval.

To je brez dvoma video posnetek, ki bi ga morali videti vsi motoristi, da bi se zavedali, kako zelo pomembna je za njihovo varnost uporaba zaščitne čelade.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Imamo pa po ostali opremi motorista priliko videti, da je pravi kreten. Kratke hlače, opanke, rokavic nima..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!