Motorist peljal mimo goreče hiše: Takoj je skočil v akcijo in začel gasiti!

Motorist, ki se na Youtube omrežju predstavlja z imenom Citrus Elmo, je na splet naložil video posnetek dramatičnega razpleta ob vožnji motorja.

V njegovi soseski je prišlo do manjšega požara na leseni hiški ob enem izmed domov, zato je hitro zaustavil motor in priskočil na pomoč!

Do požara je prišlo ob kurjenju suhe trave, ogenj pa se je nato hitro razširil na ograjo in na leseno vrtno hišico. Ko je prizor opazil omenjeni motorist, je svoj motor hitro parkiral, nato pa brez oklevanja priskočil na pomoč pri gašenju požara.

Njegovo dejanje so pohvalili mnogi spletni komentatorji, mnoge očitke pa so bili deležni gasilci in lastnik hiše. Prav motorist je namreč bil tisti, ki je ob gašenju požara opravil največ dela!

Poglejte si, kako je njegovo akcijo posnela GoPro kamera, nameščena na trupu motorista. Bravo za takšno hitro ukrepanje!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tale poba je ziher gasilec v domačem kraju. Tožil je zaradi hice in na fasadi hiše se je videlo, da je moralo biti zelo toplo. Je pa poba imel dvocilinderski motor, sodeč po zvoku. Tudi jaz ga imam, BMW bokser 1983, 650ccm.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!