Motorist peljal mimo goreče hiše: Takoj je skočil v akcijo in začel gasiti!

Motorist, ki se na Youtube omrežju predstavlja z imenom Citrus Elmo, je na splet naložil video posnetek dramatičnega razpleta ob vožnji motorja.

V njegovi soseski je prišlo do manjšega požara na leseni hiški ob enem izmed domov, zato je hitro zaustavil motor in priskočil na pomoč!

Do požara je prišlo ob kurjenju suhe trave, ogenj pa se je nato hitro razširil na ograjo in na leseno vrtno hišico. Ko je prizor opazil omenjeni motorist, je svoj motor hitro parkiral, nato pa brez oklevanja priskočil na pomoč pri gašenju požara.

Njegovo dejanje so pohvalili mnogi spletni komentatorji, mnoge očitke pa so bili deležni gasilci in lastnik hiše. Prav motorist je namreč bil tisti, ki je ob gašenju požara opravil največ dela!

Poglejte si, kako je njegovo akcijo posnela GoPro kamera, nameščena na trupu motorista. Bravo za takšno hitro ukrepanje!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Tale poba je ziher gasilec v domačem kraju. Tožil je zaradi hice in na fasadi hiše se je videlo, da je moralo biti zelo toplo. Je pa poba imel dvocilinderski motor, sodeč po zvoku. Tudi jaz ga imam, BMW bokser 1983, 650ccm.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!