Motorist peljal mimo goreče hiše: Takoj je skočil v akcijo in začel gasiti!

Motorist, ki se na Youtube omrežju predstavlja z imenom Citrus Elmo, je na splet naložil video posnetek dramatičnega razpleta ob vožnji motorja.

V njegovi soseski je prišlo do manjšega požara na leseni hiški ob enem izmed domov, zato je hitro zaustavil motor in priskočil na pomoč!

Do požara je prišlo ob kurjenju suhe trave, ogenj pa se je nato hitro razširil na ograjo in na leseno vrtno hišico. Ko je prizor opazil omenjeni motorist, je svoj motor hitro parkiral, nato pa brez oklevanja priskočil na pomoč pri gašenju požara.

Njegovo dejanje so pohvalili mnogi spletni komentatorji, mnoge očitke pa so bili deležni gasilci in lastnik hiše. Prav motorist je namreč bil tisti, ki je ob gašenju požara opravil največ dela!

Poglejte si, kako je njegovo akcijo posnela GoPro kamera, nameščena na trupu motorista. Bravo za takšno hitro ukrepanje!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tale poba je ziher gasilec v domačem kraju. Tožil je zaradi hice in na fasadi hiše se je videlo, da je moralo biti zelo toplo. Je pa poba imel dvocilinderski motor, sodeč po zvoku. Tudi jaz ga imam, BMW bokser 1983, 650ccm.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!