Motorist v Franciji rešil mucko, ki je ležala na sredi prometne ceste

V teh dneh je splet obkrožil čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel dobri motorist.

Ta je med vožnjo po Franciji na cesti opazil mlado mucko, nato pa se brez oklevanja lotil reševanja.

Svoje motorno kolo je zaustavil, nato pa hitro stekel na cesto, da bi tam rešil prestrašeno mucko. Z roko in mahanjem je ostale voznike opozarjal na nevarnost, nato pa mucko hitro spravil na varno.

Ob njegovem posredovanju je na pomoč priskočil še drug voznik, ki je mucko kmalu zatem vzel v svoje vozilo in jo odpeljal na varno.

Ko boste videli to čudovito dejanje motorista, boste nad njegovo potezo tudi sami navdušeni. Bravo motoristu in dobremu vozniku za nesebično pomoč prestrašeni mucki!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kako ljubko je to malo prestrašeno bitje! Vsa čast obema reševalcema. Tudi jaz sem lani tako rešil enega majhnega mucka, ki ga je nehče vrgel vstran kot smet, in to na cesto. Sedaj je z menoj. Vsako noč spi pri meni in mi prede na uho, dokler ne omahnem v sen...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!