Motorist v Franciji rešil mucko, ki je ležala na sredi prometne ceste

V teh dneh je splet obkrožil čudovit video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel dobri motorist.

Ta je med vožnjo po Franciji na cesti opazil mlado mucko, nato pa se brez oklevanja lotil reševanja.

Svoje motorno kolo je zaustavil, nato pa hitro stekel na cesto, da bi tam rešil prestrašeno mucko. Z roko in mahanjem je ostale voznike opozarjal na nevarnost, nato pa mucko hitro spravil na varno.

Ob njegovem posredovanju je na pomoč priskočil še drug voznik, ki je mucko kmalu zatem vzel v svoje vozilo in jo odpeljal na varno.

Ko boste videli to čudovito dejanje motorista, boste nad njegovo potezo tudi sami navdušeni. Bravo motoristu in dobremu vozniku za nesebično pomoč prestrašeni mucki!
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Kako ljubko je to malo prestrašeno bitje! Vsa čast obema reševalcema. Tudi jaz sem lani tako rešil enega majhnega mucka, ki ga je nehče vrgel vstran kot smet, in to na cesto. Sedaj je z menoj. Vsako noč spi pri meni in mi prede na uho, dokler ne omahnem v sen...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!