Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodi

Zagotovo ste se tudi vi med vožnjo kdaj pošteno razjezili, ko vam je nekdo izsilil prednost. Človeku ob takih trenutkih pritisk naraste, jezo kontroliramo s težavo. A v takih trenutkih je najboljše stopiti korak nazaj - tako kot kdaj napake naredimo mi, jih tudi drugi udeleženci v prometu.

Tokrat prihaja video posnetek iz čelade motorista, ko mu je voznik osebnega vozila izsilil prednost. Trčenju sta se izognila za milimetre, oba sta se pošteno prestrašila. In ko je voznik izstopil iz vozila, se je že na daleč opravičeval motoristu, obenem pa je pošteni motorist priznal, da je vozil prehitro. Večkrat sta si segla v roko in tolažila en drugega.

Ta posnetek je lahko zgled vsem voznikom, ki bi ob napakah drugih najraje zanetili medsebojno vojno. Nasilje nikoli ne reši težav. Namesto nasilja se lahko tako prijazno pogovorimo in na tak način zagotovo dosežemo veliko boljši učinek.
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Če bi jaz bil motorist bi se kamiondžiji gotovo opravičil, da sem ga oviral na cesti. Z roko za vuho!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuKaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...Grozljivka na avtocesti, vozil je v nasprotno smer in povzročil hudo nesrečoPoljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!VIDEO: Šok za slovenske gasilce, do kraja nesreče so se morali prebijati pešRibič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: Nasmejali se boste do solz! Tako velikega ima naš kuhar Bine...VIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!Komotar Minuta objavil posnetek, Denise Dame mu je hotela vzeti nagradoVIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiNORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeDuhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!To je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!Na polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Iz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!VIDEO: Kangler brez dlake na jeziku obkrožil Slovenijo. Je povedal prav?