Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodi

Zagotovo ste se tudi vi med vožnjo kdaj pošteno razjezili, ko vam je nekdo izsilil prednost. Človeku ob takih trenutkih pritisk naraste, jezo kontroliramo s težavo. A v takih trenutkih je najboljše stopiti korak nazaj - tako kot kdaj napake naredimo mi, jih tudi drugi udeleženci v prometu.

Tokrat prihaja video posnetek iz čelade motorista, ko mu je voznik osebnega vozila izsilil prednost. Trčenju sta se izognila za milimetre, oba sta se pošteno prestrašila. In ko je voznik izstopil iz vozila, se je že na daleč opravičeval motoristu, obenem pa je pošteni motorist priznal, da je vozil prehitro. Večkrat sta si segla v roko in tolažila en drugega.

Ta posnetek je lahko zgled vsem voznikom, ki bi ob napakah drugih najraje zanetili medsebojno vojno. Nasilje nikoli ne reši težav. Namesto nasilja se lahko tako prijazno pogovorimo in na tak način zagotovo dosežemo veliko boljši učinek.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Če bi jaz bil motorist bi se kamiondžiji gotovo opravičil, da sem ga oviral na cesti. Z roko za vuho!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji