Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodi

Zagotovo ste se tudi vi med vožnjo kdaj pošteno razjezili, ko vam je nekdo izsilil prednost. Človeku ob takih trenutkih pritisk naraste, jezo kontroliramo s težavo. A v takih trenutkih je najboljše stopiti korak nazaj - tako kot kdaj napake naredimo mi, jih tudi drugi udeleženci v prometu.

Tokrat prihaja video posnetek iz čelade motorista, ko mu je voznik osebnega vozila izsilil prednost. Trčenju sta se izognila za milimetre, oba sta se pošteno prestrašila. In ko je voznik izstopil iz vozila, se je že na daleč opravičeval motoristu, obenem pa je pošteni motorist priznal, da je vozil prehitro. Večkrat sta si segla v roko in tolažila en drugega.

Ta posnetek je lahko zgled vsem voznikom, ki bi ob napakah drugih najraje zanetili medsebojno vojno. Nasilje nikoli ne reši težav. Namesto nasilja se lahko tako prijazno pogovorimo in na tak način zagotovo dosežemo veliko boljši učinek.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Če bi jaz bil motorist bi se kamiondžiji gotovo opravičil, da sem ga oviral na cesti. Z roko za vuho!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz