Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodi

Zagotovo ste se tudi vi med vožnjo kdaj pošteno razjezili, ko vam je nekdo izsilil prednost. Človeku ob takih trenutkih pritisk naraste, jezo kontroliramo s težavo. A v takih trenutkih je najboljše stopiti korak nazaj - tako kot kdaj napake naredimo mi, jih tudi drugi udeleženci v prometu.

Tokrat prihaja video posnetek iz čelade motorista, ko mu je voznik osebnega vozila izsilil prednost. Trčenju sta se izognila za milimetre, oba sta se pošteno prestrašila. In ko je voznik izstopil iz vozila, se je že na daleč opravičeval motoristu, obenem pa je pošteni motorist priznal, da je vozil prehitro. Večkrat sta si segla v roko in tolažila en drugega.

Ta posnetek je lahko zgled vsem voznikom, ki bi ob napakah drugih najraje zanetili medsebojno vojno. Nasilje nikoli ne reši težav. Namesto nasilja se lahko tako prijazno pogovorimo in na tak način zagotovo dosežemo veliko boljši učinek.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Če bi jaz bil motorist bi se kamiondžiji gotovo opravičil, da sem ga oviral na cesti. Z roko za vuho!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Motoristu je izsilil prednost, tako sta "obračunala" takoj po nezgodiNajbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Pred hčerkino poroko so jo poslali na preobrazbo. Ko vidiš rezultat, ostaneš brez besed!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?VIDEO: Romunski duhovnik šokiral svet, tako je opravil krst novorojenčkovŠtiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekDvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!NEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!