Mož in žena med vožnjo zapela: Reakcija njunega otroka ti polepša dan!

Glasba je prav posebno zdravilo, ki nas vedno spravi v boljšo voljo, obenem pa nas tudi sprosti.

Prepevanju sta se v avtomobilu pred leti prepustila tudi mož in žena v video posnetku, ki je na spletu že prava uspešnica. Predvsem po zaslugi reakcije njunega malega otroka.

Leta nazaj je na YouTube kanalu Yonina pristal čudovit video posnetek, pri katerem se je Yonina skupaj z možem lotila petja uspešnice "One Day", ki jo je leta 2009 svetu predstavil pevec Matisyahu iz Združenih držav Amerike.

Starša v video posnetku prihajata iz Izraela, njun video posnetek pa je na YouTube omrežju že prava uspešnica. Do danes je video posnetek nabral že več kot 3 milijone ogledov, pohvale za nastop pa dežujejo z vseh koncev sveta. Mnogi so navdušeni tudi nad odzivom čudovitega malčka v video posnetku.

Poglejte si, kako se je dojenček odzval na petje očeta in matere, ko sta uspešnico "One Day" zapela v avtomobilu. Bo video posnetek dan polepšal tudi tebi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!